apr

9

 
Prikjes en dikke voeding

Vandaag bij ’t concentratie-/consternatie-*consultatiebureau geweest (*doorhalen wat niet van toepassing is). Robin is voorzien van d’r eerste prikjes. Tja, vervelend maar blij dat ze ze krijgt. Liever dát dan ’n ziek kind maar dat lijkt me ’n inkoppertje. Ze heeft ‘r verder geen last van gelukkig. Ik heb ook ’s gevraagd wat  we kunnen doen aan dat spugen. Ik heb verteld dat ik al Nutriton heb aangeschaft maar dat dat ook nog niet veel zoden aan de dijk heeft gezet. Nou had ik ’t wél wát dikker gemaakt maar ook weer geen stopverf. Er is me nu geadviseerd om de fles toch zo dik mogelijk aan te maken, een weekje aan te kijken en als ’t dan nog niet minder wordt, dan worden we doorverwezen om te onderzoeken of ze eventueel last heeft van reflux en gaan ze kijken wat daar aan kan worden gedaan om het te verhelpen.

Natuurlijk was ik erg benieuwd naar lengte en gewicht. Ze weegt inmiddels 4360 gram maar volgens ’t protocol mocht ze niet worden gemeten. Dat heeft met de heupjes te maken enzo. Vaag, dat kon vorige maand blijkbaar nog wel en volgende maand ook. Dus ik heb gezegd dat ik toch héél graag wilde dat ze haar op zouden meten, vind dat namelijk zo’n ónzin! Je moet uiteraard nix forceren maar hé, waarom kan ’t die andere maanden wél? Goed, uiteindelijk hebben ze haar tóch voorzichtig gemeten en dat kwam op ongeveer 53,5 cm. Nah, Dat gaat best lekker dus.

’s Middags kwamen die meiden van zwangerschapsgym. Dat was ’n gezellige boel met 3 peuterpubers, één van 8 maanden en mijn hummeltje. Van Miran hád ik eerder al cadeautjes gekregen. Von had voor Robin ’n schattig jurkje meegenomen en ’n stoere bal van Cars voor Jonne. Daarnaast had ze ook nog ’n héle stapel kleertjes meegenomen die haar meiden niet meer passen. Echt hélemaal leuk! Helaas helaas ben ik vergeten foto’s te maken, da’s wel jammer! Het was súpergezellig maar toen ze weg waren, waren we wél hélemaal afgedraaid. Zij zelf denk ik, óók wel, hihi.

Morgen komt ‘r ’n vriendinnetje langs die ik al héél lang niet heb gezien en zaterdag komt “m’n ouwe tante” (zo noemt ze zichzelf altijd ;-)) met m’n 2 nichtjes (hihi, de één is 10-, de ánder is 12 jaar ouder dan ik maar ’t zijn nog stééds m’n “nichtjes” hahahahaha!). Lijkt me ook erg gezellig want die heb ik ook al heeeeeeeeeel lang niet gezien. Verder gaan we ’n héérlijk lang weekend tegemoed. Geen idee wat de plannen zijn. Misschien de tuin ’s ff schoonspuiten….

4 reacties »

  • Achja dat consultatieburo!
    Mijn ervaringen zijn niet al te best..
    Maarja, die mensen doen ook maar hun werk..
    Gelukkig gaat er steeds meer tijd tussen zitten naarmate het kind ouder wordt!
    En volgensmij is het niet eens verplicht..

    Reactie door mama van bastian en christian op vrijdag 10 april 2009 om 20:53


  • das makkelijk, ze komen bij jullie thuis. Is dat normaal?
    Wij moeten over 2 uurtjes ook weer naar het CB, voor de BMR. Joepie…weer ff opscheppen over onze prachtige Robijn.

    Reactie door maureen op vrijdag 10 april 2009 om 10:12


  • Gelukkig komen er nog steeds mensen Robin bewonderen! Jullie kleine mooi meid.
    Fijn Weekend en geniet ervan met elkaar!

    Reactie door Marjolein op vrijdag 10 april 2009 om 9:12


  • Fijn weekend. Geniet lekker van je gezinnetje.

    Reactie door Ri op vrijdag 10 april 2009 om 7:36


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter