sep

24

 
Oeverloze discussie…
Zal ik ff….
Nee, laat maar, hóeft niet…
Ja maarrehhh…
Ja klopt, maar hóeft niet!
Ik vind ’t niet erg hoor, ik heb nu tóch ff nix te doen…
Ja maar ik WIL het niet!!!
Ik wil je alléén maar hélpen hoor!
Dat snáp ik maar ik WIL het niet!!!
Maar wat kan ik dán gaan doen?
Nix! Ga zitten! Je bent op visite! Je hóeft nix te doen!
Ik mag m’n kind toch wel hélpen? Laat mij nou ff (whatever) doen! Dat schéélt jou weer!
Het scheelt mij niet, sterker nog: het is éérder dubbel werk voor mij want jij doet ’t op ’n ándere manier dan ík en dan mag ik ’t daarna weer allemaal veranderen, daar heb ik dus geen zín in! 
 Waarom dóe je ’t zélf dan niet?
Ik doe het wanneer ’t míj uitkomt, ik heb ‘r nú gewoon géén zin in!
Ja luister, iederéén moet wel ’s dingen doen waar ie géén zin in heeft!
maar dat dóe ik dan op MIJN moment!

(tijdje later….)

Waar is… nou gebleven???
Ohja, dáár, dat heb ik dáár opgeruimd, ’t lág daar maar.
Jah, maar dat ligt bij óns dus dáár!
Ja maar als je ’t nou voortaan híer neerlegt / in doet, dan is dat handiger want…
Dat vinden wíj dus niet, wij willen ’t graag híer hebben!!! Ik had je toch al gevraagd of je ’t gewoon wilde laten líggen???
Hmmpfff! Doe niet zo ondankbaar, ze wil jullie alléén maar hélpen hoor!
Dat wéét ik maar dat hóeft dus niet!!! Wij doen dat hier ánders! En áls wij vinden dat ’t anders of helemaal niet hoeft cq moet, en jullie daar geen boodschap aan hebben, dan ís ’t ook geen hélpen maar dan noem je dat OPDRINGEN!!!
Ja maar je moet je ook wel ’s ’n keer áánpassen en wat áánnemen van ’n ánder!
Pardón? Dit is óns huis hoor!!! Mag ik jullie ff van vroeger citeren? “In je éigen huis zet je de stoelen maar met de poten omhoog, dit is óns huis, hier gelden ónze regels en zolang je híer bent, heb je je daar maar aan te houden!”
Hoe ondankbaar, voor álles wat we voor je doen en gedaan hebben!
Da’s onzin!!! Héél fijn dat jullie ons met diverse dingen geholpen hebben maar daarmee verwerf je jezelf géén zeggenschap in hoe wij ons leven leiden en hoe we ons kind opvoeden! Accepteer ook ’s als ik die hulp áfsla!

(nóg ’n tijdje later…)

Mag ik je ’n tip geven???
Hmm… (alsin: liever niet, maar ik vrees dat ik geen keus heb!)
Als je dít nou zo, en dát nou zus, en dát zó… enz enz enz…. dat is véél handiger!
Nah, dat vind ik dus niet, want ík doe ’t zo en zo en dat is voor mij dus ’n stuk effectiever!
Nou dat ís dus níet goed, wánt… bladiebladiebla…. als mijn moeder me vroeger hielp of ’n tip gaf, dan was ik daar héél blij mee, enz enz enz…
Dat kán, maar ík vind ’t niet hándig! ’t Is toch ’n tip? Dat houdt in dat ik ’t aanhoor maar vervolgens zélf mag bepalen of ik ‘r iets mee zal doen? Ik hou ’t lekker op míjn manier! Dat volstaat ook nét zo goed!
Hmpfff, je mag jou ook nooit wat zeggen! Jij neemt ook nooit iets aan van ’n ánder!!!

***ZUCHT!!!***

5 reacties »

 • :D

  Reactie door Cat op dinsdag 26 september 2006 om 14:40


 • Ik proef herkenning, Djasp! ;-)

  Reactie door Cat op maandag 25 september 2006 om 23:12


 • Hahahaha!

  Reactie door Djasp op maandag 25 september 2006 om 23:03


 • Thx! en jah… I know… maarja, maak dát maar ’s duidelijk aan ’n bepaalde generatie!

  Reactie door Cat op maandag 25 september 2006 om 11:46


 • Dat klinkt heel, héél erg vermoeiend en bovendien respectloos. Terwijl je je energie toch harder nodig hebt voor andere dingen en heel wat meer respect verdient.

  Reactie door Toine op maandag 25 september 2006 om 5:26


RSS feed voor reacties op dit bericht.

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: