jul

24

 
Nous sommes de retour

Ja ehm, eigenlijk alweer ’n week hoor… maargoed, het is ‘r gewoon nog niet van gekomen om wat te schrijven.

Was ’t leuk? Ochja… wel okay. Na een vreselijke heenrit (veelvuldig foutgereden, ineens voor ’n parkeergarage in Zaventem staan, gedoe met de auto enzo) kwamen we zaterdagavond eindelijk aan op de plek van bestemming. Volkomen uitgeput ploften we op onze bedden (ownee, die moesten we wél eerst opmaken ;-)). De dagen daarna hebben we afwisselend bij ’t zwembad gehangen en diverse uitstapjes gemaakt. Dit laatste met wisselend succes. Het bezoeken van ’n grot inclusief Franse rondleiding van meer dan een uur was achteraf gezien niet zo’n strak plan met ’n klein meisje van nog geen 3. En voor Jonne duurde ’t ook te lang (voor mij zelf trouwens ook).

Verder wel wat leuke dorpjes gezien hoor en nog ’n paar échte stoere Ridderkastelen. En tóch… tja, tóch is de Dordogne niet helemaal mijn gebied. ’t Is ’n beetje heuvelachtig en héél groen… en wat heeft ’n gebied nodig om zo groen te wórden? Precies: régen! Véél regen. En daar werden we dan ook op gezette tijden op getracteerd.

De terugreis ging overigens een stuk voorspoediger. Halverwege nog even een minitweetup in de buurt van Parijs gehad bij twittervriendinnetje Desirée. Daar waren Cynthia, Toine en Juul ook. Was héél gezellig!

Eindconclusie: de vakantie was wel okay maar volgend jaar gaan we weer gewoon iets meer richting het zuidoosten van Frankrijk (Alpen, Provence) of naar Italië (Toscane ofzo weer ‘s).
Of nog verder, dat zou ik ook graag willen!

In the meentime nog ’n filmpje van dochterlief die na ’n week EINDELIJK het genot van ’t zwembad had ontdekt. Toegegeven, het éne bad was bést koud (en ’t andere bad vies warm trouwens) maar madam had blijkbaar ff tijd nodig. En na onze eigen vorm van “exposure” (gewoon lekker meenemen van de glijbaan, ondanks enige tegenstribbeling) had dochterlief het helemaal door. En vergezeld annex beveiligd door haar totále inflateble Hello Kitty stuff ging zij te water om er lang niet uit te komen… (ehm… nah, net dan weer wél ff op het moment dat ik haar wilde filmen).

Ik zie overigens wél dat Vimeo ’t beeld ’n btje vervormd heeft. Ik had ‘m in portrait gefilmd en heb ‘m moeten draaien.

4 reacties »

 • Off topic. Die trap gaat naar de zolder. Duh! 😉

  Reactie door Toaske op zaterdag 30 juli 2011 om 22:12


 • Jammer van de regen, maar wel leuk dat Robin lekker alleen kon, wilde en durfde te zwemmen. ze houdt de bandjes en banden ook goed om!

  Reactie door Ruthy op zondag 24 juli 2011 om 17:16


 • Dus niet al te best weer gehad. Jammer! Maar verder toch leuke dingen gedaan joh.

  Reactie door Toaske op zondag 24 juli 2011 om 9:31


 • Dan weet je dát ook weer 😉
  Ga is een keer naar Karintië in Oostenrijk ofzo… Heul gezellig 😉

  Reactie door Hannah op zondag 24 juli 2011 om 8:54


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter