apr

24

 
Ze smelten de paashaas!

De ochtend begon met eieren zoeken. Jonne had ze al vrij snel alle 6 gevonden en wilde ze het liefst állemaal tegelijk opeten. Dat vond ik niet zó’n succes maar vooruit, 2 was prima. Daarna hadden we ’n héérlijk ontbijtje met lekkere broodjes en sandwitches. Maar uiteindelijk doe je de kids toch ’t meeste plezier met ’n good old broodje (smeer-)kaas 😉 Ohwell…

Na ’t ontbijt ontving ik ’n smsje van vriendinnetje Selma. 

Afgelopen vrijdag was ik samen met de kids al een dagje bij Selma, Marcel en hun práchtdochter Jada op de camping geweest. Voor vandaag werden we wéér uitgenodigd en daar gingen we gráág op in. Dit keer ging Erik ook mee. Mán man man wát ’n héérlijke dag. Was ’t ooit zó tropisch met Pasen? (ja nee, laat maar, deze vraag was retorisch, ik kén ’t antwoord al ;-))

Terwijl wij onder de parasol onder ’t genot van de meest héérlijke hapjes en drankjes zaten te kletsen, vermaakten de kids zich in ’t speeltuintje, in ’t bootje met water of fietsten rondjes op ’t veld. En aan ’t eind van de dag werd de bbq uiteraard aangestoken. Het was, zónder overdrijven, een súperdagje!

2 reacties »

  • Cat het was inderdaad een heerlijke dag!! En super gezellig.. leuke foto’s hoor!!!

    Reactie door Selma op dinsdag 26 april 2011 om 12:06


  • Ik staar me suf op die tattoo. Wat is het dan???
    Verder: heerlijk zo’n dag.

    Reactie door Toaske op maandag 25 april 2011 om 19:39


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter