okt

17

 
Terug van weggeweest

Zoonlief is weer thuis. Twee nachtjes heeft ie bij opa en oma geslapen en het vreselijk naar z’n zin gehad. Want: pannenkoeken gegeten (én spinazi, daar is ie minstens nét zo dól op!), door ’t bos gebanjerd, stokken en dennenappels gezocht, paddestoelen bekeken, vier-op-een-rij en Toy Story Yathzee gespeeld, enz, enz… Kortom moe (of was ’t nou juist stúiterend) maar voldaan keerde hij vandaag weer terug op het nest en werd daar uiteraard met open armen en veel liefde ontvangen.

Klein minpuntje: zijn dwarse niet-luister-bui had ie ook gewoon weer meegenomen, dat was dan wel weer jammer. En toen sleepte mama ‘m ook nog mee naar de verjaardag van Lucas, zoon van vriendinnetje Jolanda. Ach eerlijk gezegd geloof ik dat ’t dáár (op ’n paar kleine dingetjes na) nog bést heel erg meeviel. Pas toen we thuis kwamen, bleek dat meneer toch hoe dan ook hier en daar wat slaap te kort is gekomen, de afgelopen dagen (kon je wel slapen schat, of snurkten ze zó hard? ;-)). Dus ná het eten heb ik ‘m maar snel in z’n eigen oude vertrouwde bedje gelegd.

Ik ben ervan overtuigd dat hij ’t vréselijk naar z’n zin heeft gehad en dat ’t wat hém betreft (en wat opa en oma betreft ook vast wel) voor herhaling vatbaar is 😉

Jonne proeft de door Hannah gemaakte taart bij Lucas

Morgen gaan we, als alles goed gaat, naar hen toe.

1 reactie »

  • Leuk, zo’n logeerpartijtje. En uitkuren, dat doe je toch het beste thuis nietwaar?

    Reactie door Toaske op maandag 18 oktober 2010 om 7:35


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter