okt

15

 
Logeren

De herfstvakantie is aangebroken. Ook voor zoonlief. Zijn éérste echte officiële schoolvakantie! Hij had zélfs vandaag al vrij. En waar al veel kindjes studie-, snipper- of ándere vrije dagen achter de rug hebben, heeft Jonne nog geen énkele schooldag gemist sinds zijn begin op 16 augustus. En het leek wel of dat er vandaag ’s ff állemaal uitkwam. My god, wat zat ie zichzelf in de weg… en ons eigenlijk ook wel met z’n dwarsheid! Niet te kórt!

Maargoed, het is dus herfstvakantie en ’t leek opa en oma héél erg leuk als Jonne ’s bij hen kwam logeren. Geen idee hoelang, 1 misschien zelfs wel 2 nachtjes, afhankelijk van hoe ’t gaat (zondag hebben we ’n verjaardag dus dan moet hij wel weer terug zijn ;-)). Dus daar is hij nu. Voor ’t eerst alleen logeren bij opa en oma. Hij heeft er wel ’s vaker geslapen maar dan waren wij ‘rbij, als paps en mams ouderwets ’n avondje de stad ingingen ofzo. Maar nu is ie alleen. En da’s bést gék!

Want behalve de 2 nachten die ik na de geboorte van Robin in ’t ziekenhuis heb doorgebracht, ben ik sinds ’t bestaan van Jonne nog nooit ’n nacht zonder hem geweest. Begrijp me goed, ik vind ’t hártstikke leuk voor zowel hém als opa en oma hoor! En stiekem werd ik ook wel ff gillend gék van z’n dwarse bui (E en ik maakte al geintjes van “zullen we ‘m maar alvast met z’n koffertje op de stoep zetten?” hahahahahaha) maar als ik dan voor ’t slapen gaan de kinderen nog ff ’n kus wil geven (en dat doe ik élke avond, ongeacht de tijd, zij slapen wel door) en zíjn bedje is leeg, dan voelt dat tóch gek. Dan mis ik m’n lieve mannetje.

En ja, I know, morgen en ánders overmorgen ís ie er weer en sluit ik ‘m met álle liefde van de wereld in m’n armen. Dus ik prijs mezelf zéér gelukkig. Sterker nog: ik zal morgen écht wel ff naar m’n ouders bellen hoe ’t is gegaan en hoe ’t gaat. En ik weet zéker dat ’t goed gaat en dat ie ’t vréselijk naar z’n zin heeft daar. Jonne is (nog?) geen type die snel last van heimwee ofzoiets heeft.

Doorgaans is Jonne in ’t weekend vrij vroeg wakker. Robin wil nog wel ’s wat langer blijven liggen. ’t Zou wel héél erg fijn zijn als dat morgenochtend ook zou gaan gebeuren. Dan kunnen papa en mama ook allebei iets langer blijven liggen 😉

’t Zijn kwalitatief niet de béste foto’s maar ik vond ze wél erg schattig. We hielden ’n halve pyjama dag en daarbij wilden ze allebei graag hun verjaardags- annex afscheidsmuts van ’t kdv op.

7 reacties »

 • Oh spannend uit logeren. Is ie al terug nu? 😉

  Reactie door Toaske op zondag 17 oktober 2010 om 20:57


 • met zo’n leeg bedje voelt het hele huis een beetje leger aan, maar zeker na zo’n drukke en dwarse dag voelde het vast ook een ietsiepietsie aan als een verademing om hem bij opa en oma achter te laten. Gelukkig in de wetenschap dat jullie hem morgen weer in een opperbest humeur op kunnen halen. Hopelijk.

  Reactie door Ruthy op zaterdag 16 oktober 2010 om 22:31


 • Oooh heerlijk logje!
  Uit logeren… spannend voor jullie allemaal 🙂
  Elin is wel vaker wezen logeren… Maar voelt altijd dan nog enorm kaal in huis!!!!
  En heerlijke pyjamadag foto’s! heerlijk is dat toch he?

  Xxx Mye

  Reactie door Mye op zaterdag 16 oktober 2010 om 17:50


 • Ja leeg is dat he, zo’n leeg bedje. Ik ga ook altijd nog even kijken ’s avonds.
  Ik geloof dat mama’s hun kinderen meer missen dan de kids de mama’s.
  Robijn wil namelijk niet mee naar huis, als hij weer eens een nachtje bij Tante T heeft gelogeerd…hihi

  Reactie door maureen op zaterdag 16 oktober 2010 om 15:57


 • Is inderdaad een beetje wennen die eerste keer logeren. Vincent ging voor het eerst logeren 5 dagen voor ik van Julian beviel want toen hadden we een bruiloft. Nu logeert hij veel vaker bij 1 van de opa’s en oma’s. Zeker wel eens in de twee maanden. En nu vind ik het heerlijk. Even alle rust en ook Julian vindt het heerlijk. Kan hij ook eens lekker uitslapen;-)

  Reactie door Marjan op zaterdag 16 oktober 2010 om 9:14


 • Dit had ik niet van je verwacht hahaha. Ik snap je wel hoor. Kate logeert al sinds ze drie maanden is bij de opa’s en oma’s en wij vinden het heerlijk. Standaard gaan we eens in de zes weken uit eten samen of iets leuks doen samen. In november gaan we zelfs een lang weekeind weg. Maar ik ben ook altijd weer blij als ze thuis is, al is ze dan bijna altijd een beetje opstandig 😉 Laat je weten hoe het is gegaan en hoe Jonne het vond?!

  Reactie door Aagje op zaterdag 16 oktober 2010 om 8:07


 • Zo ontzettend lief dit logje. En zo herkenbaar! Vaker doen hoog Cat, loggen mét tekst…;-) En ze uit logeren doen? Ach de ervaring zal het leren…hoop dat je lekker kunt uitslapen!

  Reactie door Caroline op zaterdag 16 oktober 2010 om 7:51


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter