sep

18

 
Klein meisje in HEUL groot bed

Sinds vandaag heeft Robin ’n heus grote-mensen-bed.

En ik hoor je dénken, dat is toch nog hélemaal niet nodig, ze past nog prima in ’t ledikant. Denk gerust, ik heb er weloverwogen voor gekozen. De laatste tijd loopt mijn allerliefste dochter nog al te spoken ’s nachts. Weet niet wat ’t is: groeipijn of tandjes en hoogstwaarschijnlijk állemaal van tijdelijke aard hoor maar wél lastig. 

Zo zaten we al eens úren met ‘r op de schommelstoel. Erik is al een paar keer naar zolder verbannen, zodat ik met haar in ons bed kon gaan liggen (iets wat natuurlijk alléén maar kan als de oudste 3 er niet zijn). En laatst hebben we Jonne in ons bed gelegd zodat ik met Robin in Jonnes bed kon gaan liggen. Dat was géén overweldigend succes, kan ik je vertellen. Dat matras is voor jonge kinderen, niet voor bijna-veertigers met ’n tikkeltje overgewicht!! Ik was gebróken, de volgende ochtend!

Dus zocht ik en vond op het door mij zo geliefde Marktplaats voor ’n prikkie ’n leuk Ikea-ledikant en kocht een nieuwe matras (matrassen wil ik niet tweedehands, das vies!). En dan wél één die voor mij ook lekker ligt, zodat ik dus, als uiterste redmiddel, ff naast haar kan gaan liggen. Dat heb ik vanavond getest en ben érg tevreden, tot nu toe 😉 Mocht dat zo blijven, dan kán ik voor 50% van de prijs nog zo’n matras gaan halen en eigenlijk is die van mij ook wel aan vervanging toe.

Maar toegegeven, ’t blijft natuurlijk ’n raar gezicht, zo’n klein hummeltje in zo’n enórm bed!

10 reacties »

 • Het is echt een raar gezicht zo’n kleine meid in een heel groot bed. Ik hoop evengoed dat jullie er niet veel bij hoeven te liggen en wilde ze zelf ook groter bed.
  Hier hebben we echt een korte periode last gehad van in slaap vallende kleine man, gelukkig is dat nu over en wisten we echt dat het niet aan het bed lag maar aan zijn ontwikkeling.

  Reactie door Marjolein op woensdag 22 september 2010 om 23:10


 • Ach gut. Hahaha..lijkt me trouwens heerlijk om zo’n bed te hebben helemaal voor jezelf waar je in verdwaalt 🙂 En je weet tenslotte zelf wel waar je goed mee doet! Ik heb trouwens nog nooit niet één nacht doorgebracht in een bed van de kinders!

  Reactie door Annemarie op maandag 20 september 2010 om 12:57


 • oh, hahaha! Ik zag nu pas dat Robin ook op de foto staat. LOL
  Wel een superleuk bed hoor. marktplaats rules!

  Reactie door Ruthy op zaterdag 18 september 2010 om 17:45


 • nou, ze heeft tijd zat om erin te groeien toch!

  Reactie door 10-eke op zaterdag 18 september 2010 om 17:05


 • Ahhh!!! Wij hebben net als Marjan het voeteneinde vol staan met knuffels!
  Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: hoe heeft ze geslapen???

  Reactie door Aagje op zaterdag 18 september 2010 om 16:17


 • acherm! Inderdaad, wel een maf gezicht. Ach, whatever suits you best! Mijn door hormonen verweekte hart kon het ‘verlaten’ van het wiegje al slecht aan. En het ledikantje; ik vrees dat het hek letterlijk van de dam is als Floor aan die vrijheid zou proeven. Het idee om, een beetje comfortabel ook nog, dicht tegen je kleintje aan te kruipen wanneer de nood aan de man (het vrouwtje) is lijkt me aan de andere kant ook wel weer heel praktisch. Maar wat zijn ze weer heerlijk klein he, in zo’n groot bed haha!

  Reactie door Caroline op zaterdag 18 september 2010 om 13:15


 • HIhihihi… wij zitten er ook aan te denken om een “groot” bed voor Jamie te kopen maar ik weet bijna zeker dat meneer uit bed gaat komen als we die aanschaffen… We wachten dus nog even… vanmiddag gaan we kijken voor een bed voor ons zelf want ik had een pijn in mijn rug toen ik vanochtend wakker werd =(

  (en trouwens je moet ook geen 2e hands matras kopen… das viesssss =))

  Reactie door Maaika op zaterdag 18 september 2010 om 12:55


 • Hé, da’s dezelfde bed als die van mij, roept jongste. En jawel, ze heeft gelijk. Nou wil ze echter ook zo’n gordijn/hemel. Bedankt he!

  Reactie door Toaske op zaterdag 18 september 2010 om 12:14


 • hahaha … ziet er net zo uit als bij ons. Ook klein manneke in een groot bed. Ik heb hem alleen heel laag opgemaakt. Hij ligt dus bijna op voeteind en het hoofdeind ligt vol met knuffels …

  Heeft ze wel lekker geslapen in d’r nieuwe bed??

  Marian
  mamma van Thomas

  Reactie door Thomas op zaterdag 18 september 2010 om 7:11


 • Je vindt haar haast niet terug in bed! Met Julian hebben we dat opgelost door wat grote knuffels op het voeteneind te zetten. Lijkt het bed ineens een stukje kleiner…
  Misschien was Robin ook wel gewoon toe aan wat meer ruimte. Ze lijkt wel heerlijk te slapen!

  Reactie door Marjan op zaterdag 18 september 2010 om 6:57


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter