jun

7

 
ff berichtje vanuit Italië

Haai there y’all.

Hier gaat alles heerlijk. Vandaag zijn we in Verona geweest. En als ik héél eerlijk ben: nah, ehm… ik vond ’t niet zo’n bijzondere stad. Uiteraard nog even bij ’t balkonnetje van Romeo en Julia geweest maar da’s in ’n klein steegje en op ’t moment dat wij ‘r stonden, werd ‘r ook gelijk ’n buslading bejaarden naarbinnen geduwd. De Arena (heet dat zo?) zijn we niet in geweest, leek me niet zo’n succes met beide kinderen in ’n buggy 😉

Maar verder gaat ’t hier helemaal lekker. ’t Weer is prima. Niet ál te heet maar heet genoeg dat ’n duik in ’t zwembad wel noodzaak is om ff af te koelen. Later deze week gaan we o.a. nog naar Venetië. Daar heb ik veel zin in. Jaren geleden wel ’s ’n dagje geweest en vond dat erg mooi. Verder hebben we rond ’t Gardameer nog wat plaatsjes die we willen zien.

Oh nog ff voor de nieuwsgierigen onder ons: het gesprek van afgelopen donderdag was erg leuk en het lijkt me hélemaal te gék om daar te werken. Maarja, ik zie nog geen mailtje in m’n mailbox zitten, dus we wachten nog even in spanning af. Overigens ben ik bij dat ándere bedrijf, waar ik dinsdag moest proefdraaien, wél aangenomen (uitgebreid verhaal volgt nog wel) dus ik ben sowieso per 1 aug. werktechnisch weer onder de pannen. Maar stiekem hoop ik op dat 2e bedrijf.

Zit momenteel bij de receptie waar ze gratis Wifi hebben, héél relaxed maar word wél opgevreten door de muggen dus ik hou ’t kort 😉 Later ongetwijfeld meer!!!

Doegie!!!

8 reacties »

 • heeeeeee wat goed nieuws! op vakantie met mooi weer, dát is al geweldig, maar ook nog een baan als je terugkomt! Van hihaharte!!!!
  Kussies veel plezier nog!
  Sieg

  Reactie door Sigrid op dinsdag 15 juni 2010 om 8:40


 • Klinkt allemaal heerlijk! Veel plezier nog! Geniet ervan!

  Reactie door Corine op woensdag 9 juni 2010 om 18:53


 • Hey jullie zijn al in Italië goeie timing want hier regent ’t!
  Lekker zeg met z’n viertjes weg, geniet ervan!
  Ohhhh goed nieuws mbt een baan, hopelijk de 2e ook!
  we houden je in de gaten.

  Reactie door masara op woensdag 9 juni 2010 om 12:47


 • Oh wat fijn zeg op vakantie.
  En stoer, al een baan en misschien nog wel een.

  Reactie door Toaske op dinsdag 8 juni 2010 om 21:29


 • Wij waren in de opera. ’s Avonds bij Aïda……….een feest. We konden alleen ’s nachts het hotel niet meer in, omdat iedereen al in bed lag……..hahahaha, we moesten de eigenaar uit zijn bed bellen. Het is heet in Italië, hoor ik van mijn zussie! Geniet ervan en van elkaar!

  Reactie door 10-eke op dinsdag 8 juni 2010 om 19:11


 • Oh heerlijk zeg… Ik heb gelijk zin in vakantie.

  Reactie door daisy op dinsdag 8 juni 2010 om 16:32


 • Wauw zeg..gewoon bijna live vanuit Italië 🙂 Hoe heerlijk is dàt dan wel niet!! Bofkonten!! Geniet ervan en rust lekker uit voor de plicht weer roept. Maar da’s wel weer lekker lijkt me!

  Reactie door Annemarie op dinsdag 8 juni 2010 om 14:02


 • Verona is idd niet zo heel bijzonder, behalve dan de Arena. Maar iedere keer als ik er ben dan kun je die niet in dus dan is Verona verder niks aan. dat klopt.
  Wel spannend zeg, wachten op antwoord over dat gesprek. Maar iig al super dat je vooruitzicht hebt op werk. daar heb je lang op moeten wachten!
  Veel vakantieplezier nog verder!

  Reactie door Ruthy op dinsdag 8 juni 2010 om 10:42


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter