dec

29

 
Kerst 2009

Wij waren dit jaar wat laat met onze plannen voor kerst. Mede omdat ik ook niet wist wat de moeder van de oudste 3 kinderen voor plannen had (geen, bleek achteraf). Daardoor waren de opa’s en oma’s op de dagen zélf al hier en daar uitgenodigd. En zo vierden wij ’t op kerstavond met de hele familie.

Toen iedereen er was, kreeg ik ’t idee om ’s ouderwets te gaan Trivianten. Dat was érg gezellig al bleek dat de kaartjes die wij hadden, inmiddels wel héél erg gedateerd zijn. Misschien binnenkort maar ’s wat nieuwe aanschaffen want ’t is toch nog stééds wel erg leuk.

Daarna hebben we met z’n allen zitten gourmetten… tja… ach… ook dáár wil ik nog ’s wat anders voor verzinnen. Temeer omdat je huis 3 dagen later nóg naar ’t vet ruikt 😉 Uiteraard hadden we véél te veel dus dat hebben we de volgende dag opgegeten. Grappig om te zien hoe Jonne zich weer met náme tegoed doet aan zalm en rauwe paprika. Al met al was ’t erg gezellig.

Nou en dan is ’t alweer bijna oudjaarsavond. Maar éérst ga ik morgen met haar en met haar plus kids naar de ballenbak. Ik neem alleen Jonne mee, Robin vind ik daar nog te jong voor en gelukkig heeft Erik momenteel vakantie dus zij kan lekker bij hem blijven. Verslag volgt uiteraard.

12 reacties »

 • Zo te zien en te lezen hebben jullie heerlijke dagen achter de rug en wat een leuke foto’s allemaal. Ik ga E.K.E.V.B.D.D. lekker in mijn eentje kijken, maar dat ik hem wel zien is zeker. Ohh dat gourmetten die stank, ik heb m’n hele huis gedaan incl de gordijnen. Volgend jaar doe ik dat dus ook niet meer. en nu de laatste dag van het jaar, een hele gezellige avond en de beste wensen voor het nieuwe jaar!

  Reactie door San op donderdag 31 december 2009 om 16:35


 • Het gourmetten en fonduen doen we vaak bij schoonouders thuis, maar dit jaar hebben we dat maar overgeslagen ivm grijpgrage Julian…
  Alvast een fijne jaarwisseling!

  Reactie door MaMarjan op donderdag 31 december 2009 om 9:44


 • Wij hebben tweede kerstdag bij mijn ouders gegourmet, gouden tip is….begin rustig en als een aantal is uitgegeten neem je hun pannetjes over :biggrin:

  fijne jaarwisseling!

  Reactie door masara op donderdag 31 december 2009 om 8:45


 • Gourmetten… tsja .. laat ik dat nu juist dít jaar hebben afgeschaft :biggrin: Het is in elk geval goed te zien dat het een leuke kerstavond was geweest! 😉

  Reactie door mamma van julz en isa op donderdag 31 december 2009 om 0:17


 • Leuk zo’n fotocollage! Veel plezier in Ballorig morgen (gelukkig hoef ik niet mee!) en een heel fijne jaarwisseling.

  Reactie door Toaske op woensdag 30 december 2009 om 20:57


 • Wij gourmetten normaal gesproken ook met de kerst, maar ik wilde het dit jaar de kleine man niet aan doen. Dus een vervangend diner gemaakt, wat net zo lekker was. Wel meer werk vooraf, maar het was te doen.
  Aan de foto’s te zien was het reuze gezellig en toch ook lekker om de rest van de kerst met z’n vieren te zijn toch?

  Reactie door Marjolein op woensdag 30 december 2009 om 16:01


 • Een beetje olie bij de boter op de bakplaat doen voorkomt een hoop rook….

  Reactie door Daisy op woensdag 30 december 2009 om 15:54


 • Ik snap echt niet wat er leuk is aan gourmetten. Idd, je hele huis stinkt er naar. Maar trivial persuit is wèl erg leuk!

  Reactie door Ruthy op woensdag 30 december 2009 om 11:40


 • Heb daarom dus ook een bloedhekel aan gourmetten 😉 Maar het is natuurlijk harstikke leuk met zo’n koppel! Ziet er gezellig uit!

  Reactie door Annemarie op woensdag 30 december 2009 om 11:03


 • Daarom gourmetten wij hier niet in huis, dat doen we altijd bij Schoonmama in huis (of op vakantie)
  maar de blauwe kerstdagen (haha) zien er leuk uit bij jullie 😉
  Zijn jullie met oud en nieuw ook gezellig met zijn allen??

  Reactie door Saskia op woensdag 30 december 2009 om 10:17


 • Gezellig! Wat leuk om te zien dat jullie het ook vieren met beide ouders! En die tip van 10-eke kende ik nog niet, super! En veel plezier in Ballorig (denk ik) :happy:

  Reactie door Aagje op woensdag 30 december 2009 om 9:54


 • pannetje water met wat wasverzachter even op koken en dan gewoon neerzetten. Weg lucht!

  Reactie door 10-eke op woensdag 30 december 2009 om 9:10


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter