dec

7

 
Onze pakjesmiddag

Jaaa, daar was ik weer ‘s. ’t Was idd even stil hier, dat had onderandere met de Sinterklaasvoorbereidingen te maken. Want tjemig de pemig, wat zit ik toch altijd te ploeteren op zo’n gedicht! En dan hoef ik ‘r maar ééntje te maken, voor Erik. Hij schudt ze zelf eigenlijk zó uit z’n mouw, vandaar dat hij de ándere gedichten (voor de kinderen en de opa’s & oma’s) altijd mag maken 😉 En ook dit jaar was ’t weer ’n feestje!

’s Middags rond ’n uur of 3 ging Erik sámen met Jonne de oudste 3 bij hun moeder halen. In de tussentijd kwamen de opa’s en oma’s hier waardoor we alle cadeaus bij elkaar in de kamer konden leggen. We waren nét op tijd klaar. Ik vertelde Jonne dat er nét ’n aantal Pieten bij ons langs was geweest en e.e.a. hadden achtergelaten. Zoals verwacht begon die gelijk te stuiteren.

En zo begonnen wij aan ’n lange middag cq avond vol cadeaus en gedichten. My god, wat zijn we allemaal weer grúwelijk verwend!

Zo kreeg Jonne bijvoorbeeld via de Sint van opa en oma S. nog ’n práchtige hijskraan. Volgens mij had opa die ’t liefst zélf willen houden. Om de chaos toch te kunnen blijven overzien, hebben we die pas in elkaar gezet, toen Jonne al op bed lag. Je had die mannen ermee moeten zien spelen, ze werden weer hélemaal kind :biggrin:

10 reacties »

  • Zo te lezen hebben jullie ook een leuke dag gehad, met mega veel cadeau’s. Jeemig, en dat dichten is inderdaad nog niet eenvoudig. Gelukkig hoefde ik dat dit jaar niet te doen 😉

    Hebben de mannen de hijskraan nog terug gegeven aan Jonne of vinden ze hem zelf te leuk .. hahaha??

    groetjes Marian
    mamma van Thomas en Rens

    Reactie door Thomas op woensdag 9 december 2009 om 12:57


  • Het lijkt wel of je je haar heel kort hebt 😉

    Reactie door DebZeL op maandag 7 december 2009 om 20:20


  • Jullie hebben dus ook al zo`n heerlijke middag/avond achter de rug! Heerlijk al die stuiterende kindjes, haha! Geweldig he dat kinderspeelgoed…. Hier werd er nadat de meiden op bed waren ook alles nog ff uitgetest en in elkaar gezet, leuk! De zondag kon niet meer stuk voor de meiden, ze waren heerlijk onde de pannen 🙂
    Fijne avond!

    Reactie door Trudy op maandag 7 december 2009 om 18:23


  • Ziet er inderdaad geweldig gezellig uit. Enne, geniaal hoor; alle opa’s en oma’s in ene keer. Wij hebben nóg zo’n stuitermiddag voor de boeg. (alhoewel, nóg een keer cadeautjes daar is natuurlijk niets mis mee! Enne, wat een geweldige pyama!

    Reactie door Caroline op maandag 7 december 2009 om 16:04


  • Leuke fotocollage!

    Reactie door Annelies op maandag 7 december 2009 om 14:55


  • Dat ziet er gezellig uit allemaal! Goed opgelost door Jonne mee te laten gaan met papa. Hier was het ook even puzzelen hoe we de zak ongemerkt ‘binnen’ konden krijgen.

    Reactie door Ruthy op maandag 7 december 2009 om 13:35


  • Het ziet er gezellig uit bij jullie!!!
    Papa’s en opa’s willen ook altijd nog wel spelen hoor 😉
    (en mama’s en oma’s toch ook wel..)
    Fijne dag!

    Reactie door Saskia op maandag 7 december 2009 om 11:23


  • Oh wat een leuke foto’s. Hier ook een supergaaf sinterklaasfeest met stuiterende kindjes. Hier ‘reed’ piet toen wij bij opa en oma aan het eten waren dus toen we thuis kwamen stond de boel vol met cadeautjes!

    Reactie door Toaske op maandag 7 december 2009 om 8:36


  • Wat een leuke foto’s! En ook zo’n prachtige hijskraan. Vincent heeft ook zoeen gekregen van Sinterklaas (opa en oma). Opa vermaakte zich er bij ons ook prima mee 😉

    Reactie door MaMarjan op maandag 7 december 2009 om 8:26


  • De volwassenen vinden het kinderspeelgoed soms nog leuker dan de kinderen zelfs.
    Leuk om mee te spelen hoor!
    Ik zie het hier ook al voor me!
    Helaas hier nog geen tekenen van een kind die eruit wil, we wachten rustig af! :getlost:

    Reactie door Marjolein op maandag 7 december 2009 om 8:04


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter