nov

8

 
Mieke met de meiden


Afgelopen dag waren we bij Richard en Esther vanwege de 1e verjaardag van Famke. Dat was érg gezellig. ‘k Heb ‘r zélf geen foto’s van maar die zullen ze zélf ongetwijfeld wel hebben, al dan niet via de Twitter 😉

Vorige week was Annemieke met haar meiden bij ons. Daar heb ik dan wél weer foto’s van, zie hierboven. En ook dát was supergezellig. Jonne heeft er, met Karlijn, weer ’n nieuwe partner in crime bij. De moeders hebben ook weer ff lekker bijgebept al blijft ’t nog steeds “communiceren-met-hindernissen” zolang de kids erbij zijn. Dat gaan we daarom uiteraard nog ’n x over doen maar dán zónder die lieve kleine stoorzendertjes erbij. (en daarná heus ook wel weer mét hoor ;-))

6 reacties »

 • Wat een gezellig bezoekje was het. Uiteindelijk viel het rijden met de auto ook wel mee hoewel ik op de terugweg wel heel erg moe was!!!! (En hongerig hihi)

  Leuke foto’s, moet ook nog eens loggen… heb een heleboel foto’s die ik nog kan gebruiken!!

  Hey, en we doen het snel weer eens ok? maar dan als de sint/kerst drukte voorbij is en de kindjes weer rustig gaan slapen ‘savonds. Want dat is hier weer muiten!!

  Liefs Mieke

  Reactie door Mieke (Karlijn, Marloes* en Liset) op woensdag 18 november 2009 om 12:04


 • Gezellig! Het blijft inderdaad een opgave die moeder-kind-dates!

  Reactie door Linda op zondag 15 november 2009 om 14:11


 • Altijd gezellie en heerlijk toch beide kids in dezelfde leeftijden, altijd lol voor twee. Hier prikken m’n vriendin en ik af en toe een avondje en zlefs die is te kort om bij te kletsen. Ik zag je al via twitter wat foto’s van je voorbij komen op de verjaardag van Famke en reed je nieuwe auto lekker?

  Reactie door San op maandag 9 november 2009 om 14:24


 • Robin heeft echt goed de smaak te pakken.
  Jij hebt de smaak goed te pakken met al die log-bezoekers. Je wereld wordt veel groter hier door!

  Reactie door Marjolein op maandag 9 november 2009 om 10:14


 • Famke alweer 1, dat gaat toch ook snel.

  Oh..en mocht ik nou nooit een dochter krijgen…..dan zou ik graag willen dat Robijn met Robin trouwt (alleen al vanwege die ene letter naamverschil) en dat ze dan mijn schoondochter wordt. Goed?

  en waar blijven die foto’s van die auto????

  Reactie door maureen op zondag 8 november 2009 om 19:31


 • Leuk dat de kindertjes zo snel samen spelen hè! jeetje Robin zit echt al in de kruiphouding joh! Renske is nog steeds van het tijgeren 😉
  Gezellig van die web-log bezoekjes 🙂

  Reactie door Trudy op zondag 8 november 2009 om 15:22


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter