okt

12

 
Klein klein kruipertje

Robin doet steeds meer haar best om te gaan kruipen. In d’r bed en op de commode zit ze al keurig op d’r knieën maar op onze gladde laminaatvloer wil ’t nog niet echt lukken. Nou heb ik ooit bij Maud Design van die leuke kruipmailots gezien met van die antislipdingen op de knieën. Wilde ‘r gelijk al één bestellen maar die site bestaat niet meer. Ja niet déze maar haar éigens site. Hier kan je verder nix mee want als je ergens op klikt, wordt je dus naar haar niet-meer-bestaande site doorgestuurd.

Maargoed, dat houdt in, dat ik die maillots ook niet meer kan bestellen. Nou had zij deze nog wel gevonden, waarvoor mijn hártelijke dank, maar eerlijk gezegd kan ik ’t niet uitstaan dat ik die van Maud Design niet meer kan vinden. ’t Was niet haar eigen merk, zij was slechts een tussenstation. Nou ja, mocht iemand ze (her)kennen en weten waar ik ze dán vandaan kan halen (mits ’n btje normale prijs) dan hoor ik ’t graag.

Wat ik me overigens ook zat af te vragen: kan je dat antislip spul nou niet zélf aanbrengen op ‘n bestaande maillot? Heeft iemand daar ervaring mee? 

Verder heb ik dit weekend ’s wat filmpjes ingeladen, die m’n ouders de afgelopen 3 jaar hebben gemaakt van de kids. Erg grappig om te zien. Moet ’t nog wél allemaal uitzoeken want ’t zit behóórlijk door elkaar, hihi.

Vandaag komen zij bij ons op visite. Gezellig, al véél te lang niet gezien. Daarover later meer!!!

4 reacties »

 • Nog even over dat rubber: ik denk dat ik een paar goedkope sokjes met antislip zou opofferen, en de onderkant op een maillot zou naaien of plakken. Is denk ik een goedkopere oplossing. Heb mijn vloeibare rubber van de zomer aan iemand gegeven, anders had ik je het opgestuurd. Succes! 😉

  Reactie door 10-eke op dinsdag 13 oktober 2009 om 8:11


 • Bij handarbeidwinkels kun je vloeibare rubber kopen, ik denk dat je dat in dotjes op de knietjes van maillots kunt doen!

  Reactie door 10-eke op maandag 12 oktober 2009 om 22:26


 • Jeetje bestaan die!!!! Ik moet eerlijk zeggen dat ik met Charlotte haar gewoon heb laten kruipen hier in huis en wij hebben overal laminaat en dat gaat goed. In het begin een beetje glibberig, maar moet je haar nu zien alhoewel ik nu wel blij ben met de antislipsokken wat het is nu lopen achter de babyrollator. Anders een idee om antislip sokken kapot te knippen en die om haar knietjes te doen! 🙂

  Reactie door San op maandag 12 oktober 2009 om 13:47


 • Haha, dat is het leuke van kindjes met dezelfde leeftijd; we maken gelijke dingen door. (ik blog net o.a. over het kruipen van ons moppie)

  Zou wel handig zijn die maillots! Ik ga maar wat vaker boven met d’r spelen, want daar hebben we tapijt. Volgens mij is het vast ook wel zelf te maken. Iets erop strijken ofzo? Alleen ben ik niet zo handig, dus ik kan je niet verder helpen…

  Succes!

  Reactie door MaSis op maandag 12 oktober 2009 om 11:32


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter