sep

25

 
Mini APK’tje

Vandaag ben ik weer ’s met Robin bij ’t consultatiebureau geweest. Even voor de boeken: 7920 gram en 66,5 cm schoon aan de haak! Ze was lekker alert, rolt goed van buik naar rug en andersom, begint zelfs al behoorlijk te tijgeren en laat goed van zich horen. Tja, dát wist ik inmiddels al 😉 Heeft overigens nog steeds alle symptomen van ’t krijgen van tandjes behalve de tandjes zélf (al vallen de rode billen momenteel ook best mee).

Heb in overleg met de wijkverpleegkundige (die dame van ’t cb dus), wel een verwijzing aan m’n huisarts gevraagd voor de kinderarts. Ze is volgens mij namelijk al vanaf haar geboorte verkouden. “Is goed voor de weerstand” zegt men dan… jaja… het zal allemaal wel maar als ik haar af en toe hoor hoesten, hou ik m’n hart vast. Jonne had dat ook destijds. Nu niet meer zo, al is ie nog wel steeds regelmatig verkouden. Wat dát betreft heeft die neusamandeloperatie van hem destijds écht níx veranderd. Ik weet verder ook niet óf er verder iets aan te doen is, en zoja wát. Maargoed, dat horen we halverwege volgende maand wel, als we dus met ’t hele spul naar de kinderarts gaan 😉

Voorts heb ik voor mezelf bij de huisarts ook maar om ’n verwijsbriefje naar de KNO-arts gevraagd (Ik belde tijdens ’t telefonisch spreekuur met de vraag “mag ik uit de cathegorie doorverwijzingen 1 stuks KNO en 1 stuks Kinderarts?” Vond ie blijkbaar nog al grappig ;-)) Anderhalf jaar bijna dágelijks Otrivin Menthol neusspray kan nóóit de bedoeling zijn… leek hem ook niet. Nou goed, ik zie ’t wel… Michael Jackson is dood, misschien mag ik wel één van zijn neuzen ofzo, hij heeft ze tóch niet meer nodig…

Ennieweej, morgen naar haar vanwege Djonno’s 3e verjaardag en zaterdag naar we naar hen om ’n nieuw kleutertijdperk in te luiden!!! Wehèbbúhdúrzinnàn!!! 😉

9 reacties »

 • Dat zijn een hoop doorverwijzingen bij elkaar. Blijkbaar hebben jullie allemaal iets met neuzen. Hopelijk kunnen de artsen er iets mee en zijn jullie snel van de verkoudheid af. Liefst zonder operaties natuurlijk…

  Reactie door Ruthy op zaterdag 26 september 2009 om 19:52


 • Hahaha wat een geweldige vraag bij de arts! Veel plezier op het feestje van Gijs. Je bent dan echt dicht in de buurt meid!

  Reactie door Toaske op vrijdag 25 september 2009 om 20:09


 • Vorige maand waren wij ook bij het cb. CB arts is tevens onze eigen huisarts. Het viel hem op dat wij al maanden niet op de praktijk waren geweest 😉
  Volgens hem zijn kinderen bijna elke maand wel verkouden. Dat klopt hier ook wel al is het hier gelukkig maar een paar dagen en dan is het weer over. Ik hoop dat ze bij jullie ook snel een oplossing vinden! Robin is een klein en fijn meisje zo te zien. Julian was met 7 maand al een stuk langer én zwaarder!

  Reactie door MaMarjan op vrijdag 25 september 2009 om 14:15


 • Je hebt vatbare kindjes!
  Hopelijk weet de kinderarts een oplossing!
  Suc6 met alle verjaardagsbezoeken en een fijn weekend!

  Reactie door Marjolein op vrijdag 25 september 2009 om 10:37


 • Wat een boel verkoudheidjes bij jullie thuis. Bleh!!!! Lekker vooruitzicht, Liset is vanaf dag 1 ook al verkouden, neus vol, moeite met ademen en begint nu te hoesten…. zou zij dit ook zo lang volhouden. Zielig hoor die kleintjes.
  Robin is een prachtig meisje, heb van haar genoten toen jullie hier waren. (Hoewel het ook soms wel even pijn deed…)

  Balen he, dat die amandeloperatie niets deed.

  Liefs Mieke

  Reactie door Mieke (Karlijn, Marloes* en Liset) op vrijdag 25 september 2009 om 10:06


 • Lijkt me akelig, die verkoudheden steeds. Wij hebben er hier *klopklop* gelukkig vrij weinig last van. Zo nu en dan een gezonde snottebel zeg maar. En als ik verkouden ben dan vind ik wel één van de meest vreselijke dingen dat je niets kunt próeven. Heb je een heerlijke maal voor je neus staan, een lekkere gevulde koek, bakje koffie of stuk vers brood met hageslag. Próef je niks! En maar je best doen om iets van de smaak mee te krijgen. Nee, naast de neusspray, zakdoeken, snottebellen en de rode bovenlippen-parade vind ik dat toch wel het minste van verkouden zijn.

  Reactie door Mimi op vrijdag 25 september 2009 om 9:03


 • Je kleine meid gaat goed zeg!
  En ik zat van de week voor de triljoènste keer bij de KNO met alle drie mn jongens. Het 300-ste potje oordruppels verder en over 6 weken mag ik gewòòn weer terug. Ze vinden ons daar vast ook heel gezellig. Pfft…
  (even voor de statistieken: vanaf dat Erik 1 jaar was..toen Chris en vervolgens Mark, da’s dus al dik een jaar of 10 en honderden bezoeken verder. *zucht nog maar is*)

  Reactie door Annemarie op vrijdag 25 september 2009 om 8:53


 • Ik zou toch liever dagelijks Otrivin gebruiken dan een neus van MJ, maar da’s mijn mening, je weet nooit waar hij met die neus is geweest….lijkt me ook niet echt stabiel…vraag me zelfs af of zo’n neus nog een jaar of 70 meegaat.

  Fijn dat het met Robin verder allemaal zo goed gaat, lengte en gewicht komt wel redelijk overeen met Sara (een maand geleden 7725 gram / 68 cm) prima toch!

  Succes met de ziekenhuis bezoeken!

  Reactie door masara op vrijdag 25 september 2009 om 8:36


 • Wie weet graven ze die neuzen van Michael ff op voor jullie 😉
  Fijn dat Robin is goedgekeurd! Op naar de kinderarts dan maar. Hopelijk kunnen ‘alle specialisten’ jullie helpen straks!
  Fijn weekend (alvast)

  Reactie door Saskia op vrijdag 25 september 2009 om 8:13


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter