sep

5

 
Pyjamadagje

De schoolfoto’s zijn ‘r al. Ik moet ze alleen ff inscannen en onze scanner doet ’t niet, dus die volgen nog. Tot die tijd ff ’n overzichtje van afgelopen donderdag… zo’n héérlijk pyjamadagje. Jonne ging z’n nieuwe Dora puzzel uitproberen en Robin genoot van haar loopwagentje (nee, natuurlijk níet te lang, I know!)

7 reacties »

 • Hahah! Toch aan de loopstoel!!! Vindt ze leuk? Niet te moeilijk over doen hoor, Per loopt als een bezetene, ondanks zijn loopstoel avontuurtjes. Na een 15 min willen ze er zelf ook meestal wel uit he.
  X Sieg.

  Reactie door Sigrid op dinsdag 15 september 2009 om 12:48


 • wat een kjoeties inderdaad, wij doen dat eigenlijk nooit, alleen als ik ziek ben en dan zieken de kinders in pyjama mee. Maar normaal gesproken komen wij altijd aangekleed beneden. Maar lekker is t wel, vooral die laatste dag ziek dat je eigenlijk wel weer oke bent :happy: bij onze pyjama dagjes dan

  Reactie door Linda op zondag 6 september 2009 om 22:22


 • Ik hou niet van pyama dagjes. Even vind ik prima, maar dan ‘moeten’ ze toch echt hun kleren aan. Ik zelf kom trouwens nooit in pyama naar beneden s’ochtends. (nou ja..zèlden!) Ik handel boven alles af en kom gekleed en gekamd pas naar beneden 🙂

  Reactie door Annemarie op zondag 6 september 2009 om 19:14


 • Héérlijk, zo’n dagje aankeutelen in huis. Standje: rustig aan. Daar knapt een mens van op 🙂 Zo te zien gaat het ook goed met Robins vlekjes.

  Reactie door Ruthy op zaterdag 5 september 2009 om 23:15


 • Heerlijk zo’n pyjamadag. Zo begint onze zondag altijd, maar rond 11 uur wordt er dan toch wat anders aangetrokken. Misschien in de winter weer een echte hele dag pyjamadag!

  Reactie door Toaske op zaterdag 5 september 2009 om 19:53


 • leuk zeg, lijkt alsof de meeste waterpokken weer vertrokken zijn!

  Reactie door masara op zaterdag 5 september 2009 om 17:49


 • Moet me toch eens van het hart dat ik (nog steeds) dat ‘kewl’ van jou niet snap. Ik, als docent Engels, zou dat toch niet uitspreken als ‘koel’, maar als ‘kjoel’……. :angel:

  Reactie door Kees op zaterdag 5 september 2009 om 11:14


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter