aug

24

 
Het feest

Zooo! Weer ’n b’tje bijgekomen van gisteren. Mijn voeten beginnen al iets minder aan te voelen alsof ik de 4daagse heb gelopen. Geen blaren hoor maar wel ’n btje moe ūüėČ

De dag begon gisteren niet √©√©ns zo h√©√©l erg vroeg. Nou ja, Robin werd wel al voor zevenen wakker maar¬†toen¬†die d’r flesje had gehad, viel ze¬†toch gelukkig nog even tussen ons in in slaap. Rond ’n uur of half negen¬†kwam Jonne¬†onze slaapkamer binnenlopen en nadat we de √°nderen wakker hadden gemaakt, gingen we naar beneden. Bij ’t zien van alle slingers en ballonnen werd ie h√©lemaal hieperdepieper. Gew√©ldig vond ie¬†’t.¬†Met een glunderend hoofd liet ie zich toezingen.

Toen begon het uitpakken der cadeaus. Van broer en zussen kreeg hij een¬†skippybal en¬†’n trampolineband.¬†En bij het weghalen van de deken, waar ’t cadeau van papa en mama onder stond verstopt, was z’n reactie¬†“Ohhhh, ballonnen!” ehmmm… jah… ik had idd wat ballonnen aan ’t stuur van zijn nieuwe¬†fietsje vastgemaakt… hahahahaha! In de tuin werd er ’n oefenrondje gereden (wat verr√°ssend goed ging) maar ook d√°√°r was hij met n√°me onder de indruk van de versieringen.

Voordat de visite zou komen, moest er nog h√©√©l wat gebeuren. Tenslotte moest de taart nog worden gehaald dus ging ik als ’n g√©k nog even naar het centrum.

Vanaf een uur of 2 stroomde het huis vol¬†met visite.¬†Naast de familie kwamen Cynthia, Juul en Toine,¬†Miranda en Djonno, Jolanda met man en kids,¬†Hannah met kids,¬†Selma, Marcel en Jada. Daarnaast kwamen zij en zij¬†ook nog met kids en wederhelft langs (zit me s√ļf te piekeren of ik nog iemand vergeten ben…). En m√©t al die visite kwam ‘r natuurlijk ook ’n h√©le stroom cadeautjes. My goodness, wat is dat joch verwend met Dora, Thomas de trein, Duplo, ’n boerderij, een¬†fototoestel, Duplo enz enz. Het h√≠eld niet op!¬†Toen de meeste mensen binnen waren, was het tijd voor de taart. Terwijl Jonne in zijn stoel zat te str√°len werd hij wederom toegezongen, gefilmd en gefotografeerd.

Het was de h√©le dag h√©√©rlijk¬†weer dus iedereen zat lekker met ’n hapje en ’n drankje in de tuin (had in huis NOOIT gepast!!!). Vriendinnetje¬†Hannah had h√©√©rlijke pangsit meegenomen, moeders haar beroemde zalmmouse en een pizza en zelf had ik zalmwraps en¬†’n grote pan soep¬†gemaakt (reminder voor de volgende keer: m√©√©r van tevoren klaarmaken, zodat ik niet de hele tijd in de keuken hoef te staan).

Kortom: het was ’n heerlijke dag. Het enige wat ik wel jammer vond, was dat ik ’t z√≥ druk had met van alles, dat ik nauwelijks met de visite heb kunnen kletsen (BTW: qua drank was ‘r, n√° ’t eerste¬†glas¬†idd z√©lfservice hoor alleen heeft niet iedereen daar blijkbaar¬†’t lef voor cq zin in). Pas aan ’t eind van de dag toen bijna iedereen weg was, plofte ik moe en toch ook wel voldaan op de bank. Ohja en wat ik √≥√≥k nog ben vergeten: d√°tgene wat ik w√©l van tevoren had klaargemaakt: de uitdeelzakjes die de kinderen mee zouden krijgen. Geloof dat ik ‘r 2 heb weggegven, terwijl ‘r toch z√©ker ’n st√ļk of 10 kids waren. Aaaagghhh! Leermomentje voor volgend jaar: zet de bak bij de voordeur! ūüėČ

Ennieweej: bij dezen wil ik iedereen die geweest is,¬†namens ons allen hartelijk bedanken voor de cadeaus en de gezellige dag. We hebben ‘r van genoten. En nu? Nu is de vakantie √©cht voorbij en gaat ’t √©chte leven weer beginnen.

Ik heb overigens nog ’n petje gevonden. Kaki met oranje letters. Wiens kind heeft z’n petje laten liggen???

10 reacties »

 • Kijk hm glimmen! Ziet er hartstikke gezellig uit! En bij mij is het standaard dat ik ‘iets’ vergeet met een verjaardag..hahaha. Hier is het dan ook altijd rete druk, en juist wat ik van tevoren klaar maak vergeet ik neer te zetten :blink: Maar ze zullen evenwel niks te kort zijn gekomen ūüėČ
  Enneh..zn kapsel is helemaal goed! Super stoer ook! Nog ff..en je draait er zelf je hand niet meer voor om en een hoop geld nog in the pocket ūüėČ

  Reactie door Annemarie op dinsdag 25 augustus 2009 om 8:53


 • Klinkt helemaal goed (op de reminders en leerpuntjes na dan)!
  Grappig dat Jonne een fiets heeft gekregen. Volgens mij is dat een standaard 3e-verjaardags-cadeau. Zeiden wijook al tegen elkaar toen fee-Luna zondag de hele Praxis door fietste op een fietsje dat ze daar zag staan. Ze racete er zo op weg! Echt verbazingwekkend want die fiets was eigenlijk veel te groot voor d’r.

  Reactie door Ruthy op dinsdag 25 augustus 2009 om 6:59


 • Het ziet er allemaal heel gezellig uit en Jonne is -zo te lezen- inderdaad heeeeel verwend. Maar ja, je wordt natuurlijk ook maar EEN keer 3 he!.

  Reactie door Tan op maandag 24 augustus 2009 om 20:28


 • Wauw! W√°t een feest daar bij jullie in de tuin zeg! En inderdaad; ik zou zeggen, zelfbediening volgend jaar haha! Nog gefeliciteerd met jullie stoere manneke!

  Reactie door Caroline op maandag 24 augustus 2009 om 19:51


 • Moest dat nou die foto???!!! :ninja:
  Oh well…. het is niet de meest beroerde :unsure:
  Enne dat petje… legergroen met iets van een oranje randje ofzo… YEP die is van MIJ … nou ja… van mijn zoon wel te verstaan :biggrin:
  Ik vond het erg gezellig zaterdag.. enne jij ook bedankt voor de wijn ūüėČ

  Reactie door Hannah op maandag 24 augustus 2009 om 18:11


 • ziet er enorm gezellig uit, Jonne glundert helemaal,super toch!

  Reactie door masara op maandag 24 augustus 2009 om 17:52


 • Een geslaagd feestje was t zeker!

  Reactie door Linda op maandag 24 augustus 2009 om 11:04


 • Het was echt weer een superfeest! Volgend jaar weer? ūüėČ

  Reactie door Cynthia op maandag 24 augustus 2009 om 8:50


 • Wow! Ziet eruit als een s√ļpergezellig feest zeg!
  En die fiets is ook helemaal stoer, dus dat komt goed ūüėČ
  (hier gaat de vakantie nog begínnen :D)
  Fijne dag!

  Reactie door Saskia op maandag 24 augustus 2009 om 8:43


 • Jammer dat je het zo druk hebt gehad tijdens het feestje. Zelfbediening dan maar volgend jaar? Leuke foto’s hoor en de jarige job heeft een superdag gehad! (Stoere fiets!)

  Reactie door Toaske op maandag 24 augustus 2009 om 7:29


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter