jul

24

 
Zomaar wat suggesties

Ik heb ’t ongetwijfeld al éérder vermeld, over ’n klein maandje wordt Jonne alweer 3 jaar. Nou heb ik hier een pagina aangemaakt met cadeau ideeën. Die link staat in principe in de groene menubalk. Behalve op de homepage… en ik ben ‘r nog niet achter hoe en wáár ik dat moet aanpassen.  Toegegeven, hij is nog ’n tíkkie saai, moet nog ’n btje opgefrullikt worden maar dat komt nog wel.

Ennieweej, hier zouden familie en overige genodigden wat ideeën op kunnen doen qua cadeau maar laat vooral ook je eigen fantasie gaan 😉 (vind ’t altijd ’n tikkie genánt, dat soort lijstjes maar ’t is ook ’n eigen geheugensteuntje).

7 reacties »

 • word ie alweer 3. Sjeetje, wat gaat dat toch snel zeg. Met z’n mooi blonde koppie. Hij is nog zo klein…en dan alweer bijna 3. Waar blijft de tijd

  Reactie door maureen op zondag 26 juli 2009 om 15:32


 • Ff een reactie op mijn blogje, ik heb idd ook twee lakentjes aan elkaar gedaan, vond het zo’n leuk motiefje en idd nu gelijk een leuk dekbedovertrekje, vandaar ook een laken om het boxkleed, zo eraf en gewassen en het staat nog leuk ook 🙂

  Reactie door San op zaterdag 25 juli 2009 om 8:26


 • ook hier huize Playmobile. Al moet ik eerlijk zeggen dat Yannick er weinig mee deed. Dion is er wel gek op, vind het helemaal super.
  En Lego allebei.
  Een fiets ?
  Klei, ook altijd goed !

  Pfffff, kan beter vast gaan verzinnen voor mijn jongens, hahahaha. Altijd weer een gedoe !

  Voor Dion ben ik er al wel uit, heb van de week zelfs al een cadeautje binnen gekregen, een vriendenboekje met zijn eigen naam op d ekaft. Zo leuk voor als hij dan naar school gaat. En tegen de tijd dat hij jarig is, ben ik dit cadeautje alweer vergeten te bestellen, vandaar nu alvast gedaan. Snappie, lekker warrig !

  Oh trouwens, Dion was en is helemaal blij met zijn Kidizoom fotocamera, is zo leuk als ze zelf gaan fotograferen. En nog een leuk prijsje ook !

  Reactie door Jis op vrijdag 24 juli 2009 om 18:57


 • 3 jaar is wel echt een leeftijd dat ze het grotere spul niet meer zo leuk vinden. Ik had toen Manon playmobiel gegeven en dan zie je dat ze daar heerlijk mee kunnen frutselen! Of gewoon lekker iets voor buiten. Mark is hier de enige die in de zomer jarig is, en dan geef je automatisch ook dingen voor buiten. (nou is hij ook een buitenkind, dus dat scheelt, binnen speelt ie niet 😉
  En zo’n lijstje is hartstikke handig hoor!

  Reactie door Annemarie op vrijdag 24 juli 2009 om 11:19


 • Wel een erg goed idee!
  Succes met dingen verzinnen…
  Genoeg keuze (misschien zelfs wel teveel)
  Hier was de bob de bouwer duplo trouwens bij de Kruidvat te vinden van 30 euro voor 15… Geen idee of het landelijk is…

  Xx Mye

  Reactie door Mye op vrijdag 24 juli 2009 om 10:47


 • Ik ken dat probleem….Het hele jaar weet je wat je wilt hebben,
  Behalve met verjaardagen en Sinterklaas enzo.
  Ik heb dús ook een lijstje. Maar dan op lijstje.nl!
  Succés met verzinnen

  Reactie door Saskia op vrijdag 24 juli 2009 om 9:33


 • Vond het ook zo moeilijk hoor om wat te verzinnen, laat staan zo voor Charlotte, we hebben hier natuurlijk alles al voor een meid. Voor Jonne is loco misschien wel leuk, kleurendobbelspel (€9,95), magneetbord met cijfers en letters, zoekboeken, playmobiel en lego kan je natuurlijk ook al aan beginnen. :cheerful:

  Reactie door San op vrijdag 24 juli 2009 om 9:30


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter