jul

16

 
Want ’t was zo naar ons zin…

Er zijn inmiddels ’n paar log-gezichten die Jonne ook daadwerkelijk bij naam kent, als ik de foto’s laat zien. Alleréérst weet hij uiteraard wie Juul is. Op zich niet zo gek, die is vorig jaar ruim ’n half jaar lang samen met haar mama elke dinsdag bij ons geweest om samen met hem te spelen. Djonno ziet hij tegenwoordig véél te weinig maar die herkent ie uiteraard ook wel. Ook Irza heeft blijkbaar nog al indruk op hem gemaakt want die weet hij ook meestal wel te benoemen, zodra hij haar foto ziet. Daarnaast weet hij ook precíes wie Gijs en Olivier zijn. En dát voor mensen die hij tot voor kort nog maar 2x eerder had gezien.

Vorige week hadden Linda en ik bedacht, dat we de koppen maar weer ’s bij elkaar moesten steken voor ’n volgende meeting. Deze keer wordt het ’n ladiesversion, zónder eventuele kids en wederhelften. En zó toog ik afgelopen dinsdag richting het áltijd even pittoreske Brabant. Aangezien m’n routeplanner op de heenweg nog steeds kuren vertoonde (hij wilde ons constant “binnendoor” dus ván de snelweg af sturen), was ’t maar goed dat ik nog even op de kaart had gegeken. Gelukkig deed ie het ’t laatste stuk weer wel.

De mannetjes hebben de hele middag héérlijk in de grote tuin gespeeld. Bij ’t schommelen kreeg Jonne in het voorbij gaan nog even Gijs z’n hoofd tegen zijn neus, wat resulteerde in ’n bloedsnotneus… ohwell, ’t was snel weer over. Met het temperament van deze twee drie heren mag het ’n wonder heten dat ’t daar nog bij gebleven is 😉 

Aan ’t eind van de middag gingen we ook nog ff naar de kermis! Dat was medaar ’n feest! De draaimolen, de auto’tjes en de zweefmolen, óveral gingen ze samen of met z’n drieën in. Had ik niet verwacht want over ’t algemeen is Jonne niet zo’n held met dat soort attracties. Maar samen met Gijs en onder aanvoering van Linda durfte hij blijkbaar alles 😉 Nou ja, bíjna dan… een ritje op de pony ging toch écht ’n brug te vér! De culinaire afsluiting bestond, náást de oliebol op de kermis, uit ’n overheerlijk patatje, ’n frikandel en ’n milkshake. En alsof dit alles niet genoeg was, kregen ze ná ’t eten nog ’n ijsje.

Het was ’n héérlijk dagje alleen… van ’t oorspronkelijke plan, het plannen van de GLAM, is weinig terecht gekomen 😉 Tja, dán moeten we ’t binnenkort nóg maar ’n keer over doen! 😉 Ik stel voor dat we gewoon bínnenkort állemaal ’s ff bij elkaar komen om even wat te plannen! 😉

140709 002A

9 reacties »

 • Heerlijk zo’n minimeeting!!!
  Ziet eruit als een erg gezellige dag!

  Xx Mye

  Reactie door Mye op zaterdag 18 juli 2009 om 10:43


 • Jaaaa het was ook helemaal gezellig!
  Gijs de dokus, heeft zich de hele dag prima vermaakt met Jonne en toen jullie weg waren zei hij doodleuk tegen Ruud, Wie was dat kindje? Die kende ik niet!?
  Nja, t zal wel, hij vond t in elk geval wel erg leuk met dat kindje wat hij niet kende 😉

  Reactie door Linda op zaterdag 18 juli 2009 om 0:17


 • Leuke foto’s, ook hier !
  Heerlijk toch als het zo gezellig is dat je helemaal vergeet waarvoor je ook weer kwam !

  Enne, de koppen bij elkaar steken, hoezee, prachtidee ! Bij jou doen ? *grijns*

  Reactie door Jis op vrijdag 17 juli 2009 om 9:44


 • wat een gezellig foto’s! de laatste (nou ja rechtsonder) waarop Jonne zo moe is geeft al aan dat het voor hem ook een heerlijke dag moet zijn geweest, zo tevreden!

  Reactie door masara op donderdag 16 juli 2009 om 16:56


 • Leuke foto’s, als altijd. Ik ben helemaal in voor een nieuwe meeting. En als ik ergens mee moet helpen, dan hoor ik het wel.

  Reactie door Toaske op donderdag 16 juli 2009 om 16:55


 • Wat een feest!! Ziet er uit als een super geslaagde dag. VFooral voor de mannen.
  Echt jammer dat ik ziek was, maar goed… andere keer beter.
  Ik zei al bij Linda: volgende bespreking in Amsterdam? 😉

  Reactie door Ruthy op donderdag 16 juli 2009 om 16:00


 • Wát een leuke foto’s!!

  Reactie door mama van bastian en christian op donderdag 16 juli 2009 om 13:49


 • Oww wat leuk zeg, de mannen zo samen!
  Hebben jullie nog wel tijd gehad om even te kletsen?
  Ook de kermis ziet er leuk uit!
  Ben benieuwd naar de lady’s meeting!

  Reactie door Saskia op donderdag 16 juli 2009 om 12:51


 • Dat ziet er zeker gezellig uit en die jongens vermaken zich ook goed met z’n drieën.
  Ik zou zeggen prik maar gewoon een datum en als het zonder mannen en kids is, kan het toch ook bij iemand thuis? Maar ja in het najaar kan je moeilijk nog buiten zitten.(dombie)

  Reactie door Marjolein op donderdag 16 juli 2009 om 11:11


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter