mei

20

 
Moe

Afgelopen maandag waren opa en oma er weer ‘s. Dat hield in dat Jonne weer lekker met oma naar buiten ging om de  eendjes voeren, stokken te zoeken en te fietsen op de driewieler… Aan ’t eind van de dag was hij zó moe dat ie in slaap viel in de kinderwagenbak. Ach en Robin… moet ik daar ’n specifieke reden voor hebben om kiekjes van haar te plaatsen? 
Dacht ’t niet! :biggrin:

Nagekomen bericht: net moest ik even beide kinderen recht leggen in hun bedje. Robin was in haar wiegje hélemaal omhoog gekropen én, omdat de prachtige maar toch niet altijd even handige wieg, níet helemaal waterpas schijnt te zijn (hetgeen wij oplossen met handdoeken onder ’t matrasje) lag ze helemaal diagonaal.

Daarnaast hoorde ik net ’n doffe klap door de babyfoon. Omdat ik ‘r geen gejammer of gehuil achteraan hoorde, wist ik dat ’t niet Jonne was, die uit ’t bed was gevallen. Dat klopte, het bleek ’n Nijntje boekje te zijn dat nog in z’n bed lag. Al scheelde ’t voor hém ook nog maar ’n paar centimeters. In zijn onophoudelijke dweilsessies door ’t bed, was ie weer ‘s bij ’t voeteneind terecht gekomen, dáár waar ’t bedhekje ophoudt… Toen ik ‘m maar weer ff rechtlegde, prevelde hij zachtjes “YESS YESS… YESS YESS” Hij zei ‘r nog nét geen “we did it” achteraan 😉

12 reacties »

 • Heerlijk, zo’n kindje dat overal kan slapen. Vincent kan dat ook. Helaas is Julian weer anders. Die wil echt alleen maar in z’n eigen bed of in z’n eigen kinderwagen slapen. Bij opa en oma in bed of kinderwagen slaapt ie maar kleine hazeslaapjes. We konden vanavond na een gezellig bbq dus weer vroeg naar huis.

  Foto’s van jouw kindjes zijn altijd leuk, daar verveel je ons niet mee en hoef je zeker geen reden voor te hebben 😉 Wat krijgt Robin ook al lekkere bolle wangetjes!

  Reactie door MaMarjan op donderdag 21 mei 2009 om 22:29


 • Hahaha voordeel is dat hij hier in elk geval niet uit kan vallen! En die Dora quote is te schattig! En Robin is helemaal een schatje!

  Reactie door Aagje op donderdag 21 mei 2009 om 22:19


 • HA HA Die Jonne slaapt ook overal ….Op de grond,onderin bed,kinderwagenbakken….Makkelijk hoor,….Nicky sliep alleen in bed…Die viel nooit spontaan ergens in slaap…Altijd bang om wat te missen…
  En die snoet van Robin….Wat een ondeugd ….het straalt eraf hahaha…. :heart:

  Reactie door Peetjes op donderdag 21 mei 2009 om 21:43


 • Wat een leuke verhaaltjes en foto’s plaats jij toch weer. Je kids zijn weer om op te vrrrreten. Jonne in de kinderwagenbak, hilarisch!! :w00t:

  Reactie door Annika op donderdag 21 mei 2009 om 21:13


 • Zo’n kleine wagenbak slaapt natuurlijk ook veel lekkerder als zo’n groot stoere-jongensbed. Hihi!
  En foto’s van je prinsesje kunnen wij niet genoeg zien hoor. Ze is zo mooi!

  Reactie door Ruthy op donderdag 21 mei 2009 om 13:05


 • Karlijn vind de foto’s erg mooi. Ze zegt bij de foto van Robin in badje (in je banner) “wat heb die baby daar op zijn buik…..?” Ze bedoeld het zeepsop!!

  Reactie door Mieke (mama van Karlijn en Marloes*) op donderdag 21 mei 2009 om 9:38


 • Zo te zien is Jonnes hoofd ook best zwaar of wilde hij z’n boterham niet meer 🙂 ALs je de foto van Robin in je kopfoto zie en nu wat is ze dan weer veranderd he.

  Reactie door San op woensdag 20 mei 2009 om 21:23


 • Die Jonne…lieve foto. :kissing:
  Bekend pyjamaatje van Nijntje..leuk, hier heeft zoonlief hem ook.
  Robin is ook een heerlijke druif zeg! :wub:
  Fijne dagen.. :tongue:

  Reactie door mama van bastian en christian op woensdag 20 mei 2009 om 13:56


 • Ah..kijk hm liggen 🙂 heerlijk man! Kom maar op met die foto’s 😉

  Reactie door Annemarie op woensdag 20 mei 2009 om 13:44


 • Je hoeft idd geen redenen te hebben om foto’s van de kindjes te plaatsen hoor. Ik vind het erg leuk om ze te bekijken.
  Heerlijk he, een kindje dat moe is van alle indrukken die er opgedaan zijn.

  Reactie door Toaske op woensdag 20 mei 2009 om 11:36


 • Gek zeg, dat je kinderen zo door het bed heen dweilen.
  Welterusten!!

  Reactie door Saskia op woensdag 20 mei 2009 om 9:44


 • Haha, wat schattig 🙂 Die foto in die kinderwagenbak is té leuk! Om nog eens uit de la te halen als ie ooit gaat trouwen…

  Robin heeft soms net zo’n lief mondje als één van m’n zusjes had! Een beetje zo’n Calimero mondje! Dat vind ik zó leuk & lief! (op de rechterfoto, bedoel ik)

  Je hebt nooit een reden nodig om foto’s te plaatsen wat mij betreft 😉

  Reactie door Sissi op woensdag 20 mei 2009 om 9:26


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter