okt

24

 
Niet eerlijk!

Vandaag wordt ze begraven… zó oneerlijk!
Lieve Miekje, Bernard en Karlijn, in gedachte ben ik bij jullie.

6 reacties »

 • Ik heb net even op de site gekeken en kon het niet laten om een berichtje te posten. Het maakt ontzettend veel indruk op me. Ik vind het vreselijk dat mensen dit moet overkomen. Ik moet hier dan ook echt even een traan om laten, ook al ken ik deze mensen helemaal niet. Tis vreselijk.

  Reactie door Mimi op vrijdag 24 oktober 2008 om 20:53


 • Pfff heftig zeg. Het is af en toe zo oneerlijk in de wereld.

  Reactie door Claudia op vrijdag 24 oktober 2008 om 20:48


 • Raar dat het je zo bezig kan houden, zo’n berichtje hier op het log en dat je daar dan regelmatig aan moet denken. Aan mensen die je niet kent. Dat je je voor kunt stellen hoe verschrikkelijk erg dit is, terwijl je je er eigenlijk helemaal geen voorstelling van kúnt maken omdat het je nooit is overkomen. Ik heb verschrikkelijk met hen te doen en met de mensen om hen heen. Wat moet dit moeilijk zijn.

  Reactie door Toaske op vrijdag 24 oktober 2008 om 11:15


 • Het is ook gewoon oneerlijk en onwerkelijk dat zo iets in een bijna voldragen zwangerschap gebeurd.

  Reactie door Marjolein op vrijdag 24 oktober 2008 om 9:15


 • super erg! Niet te bevatten! Dit gun je niemand!

  Reactie door tineke op vrijdag 24 oktober 2008 om 8:38


 • Ik heb ook al de hele week aan ze moeten denken, zo onwerkelijk en oneerlijk :pouty:

  Reactie door San op vrijdag 24 oktober 2008 om 8:28


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter