sep

3

 
Oh trouwens…

Gisteren was ik nog ’s ff bij de ANWB omdat ons eigen autostoeltje zou zijn gerepareerd. Daar aangekomen bleek hij kwijt te zijn. Kwijt????? Kwijt jah! Zucht… ik ben toch zó blij met de ANWB!

Ik heb daar zo’n btje ’n uur gestaan omdat ze natuurlijk wel eerst hebben gezocht (’s leuk als je nog meer afspraken hebt op die dag). Uiteindelijk hebben ze me maar ’n nieuw stoeltje aangeboden. Omdat ik voor nú al een stoeltje op marktplaats had gekocht, kon ik ook kiezen voor ’n stoeltje voor de volgende fase. Dat heb ik dan ook maar gedaan en heb een MaxiCosi Rodi XR gekregen (meer keuze was ‘r overigens niet, maargoed, deze is prima).

Wie van jullie heeft ook zo’n stoeltje? Ik ben nl nog al verbaasd dat er speling in de rugleuning zit, en ik vraag me af of dat zo hoort. Nou heb ik ‘m nog niet in de auto gezet hoor, dus ’t kán zijn dat ie dán wel vaststaat… maar toch… Ik hoor graag van jullie.

3 reacties »

  • Zat nog ff te kijken, maar heb je wel geld terug gekregen, want die XR is een stuk goedkoper dan de Tobi die je eerst had?

    Reactie door Esther mamma van Guusje op zaterdag 6 september 2008 om 9:08


  • ja het staat op de site die je linkt dat er een ruststand op zit. Dus klopt dat er speling in zit.. Ik heb er wel 1 die er op lijkt, maar weet niet zeker of het precies hetzelfde type is.. Maar wel mooi hoor, een hele nieuwe!

    Reactie door tineke op donderdag 4 september 2008 om 9:23


  • Ik heb die ook voor Guusje, maar nog niet in de auto, omdat ze nog past in de Tobi en nog geen 15 kilo weegt. Zal eens kijken of die van ons dat ook heeft.

    Reactie door Esther mamma van Guusje op woensdag 3 september 2008 om 22:59


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter