aug

18

 
Compleaños

Ola´tjes!!!

Nou goed, we zitten er hoor, maar dát lijkt me duidelijk 😉 De reis is op zich héél voorspoedig verlopen. Vrijdagochtend zijn we om ´n uur of half 6 vertrokken. ´t Was verbázingwekkend rustig op de weg. Op 1 fikse bui na, waarin we ff héél rustig moesten rijden, konden we gewoon lekker doorkachelen.

Aan ´t eind van de middag werden we ´t toch ´n btje zat. We zaten inmiddels vér voorbij Lyon (ergens rond Nimes) dus dat leek ons wel ´n geschikt moment om ´n slaapplaats te gaan zoeken…. dát schoot dus niet op. De Fransen hadden blijkbaar ´n lang weekend vrij. Iets met Maria Hemelvaart, maarja dat wisten wij dus niet… stelletje heidenen 😉 Dus bleven we maar verder rijden, in de hoop toch´n hotelletje te vinden.. (Erik was op een gegeven moment op zoek naar ´n stal, voor zijn zwangere wederhelft… achter in onze auto zaten de os en de ezel, hihi!)

Uiteindelijk kwamen we ´s avonds laat op de plaats van bestemming, maarja de camping mochten we nog niet op. Toen zijn we maar op ´n stil plekje gaan staan en geprobeerd om in de auto nog ff´n tukkie te doen… dat was géén onverdeeld succes, kan ik je zeggen. Jah, als je ´t formaat van Jonne hebt… díe heeft héérlijk geslapen in z´n stoeltje (EN WAT BEN IK ZIJN WIJ BLIJ MET DIE DVD SPELER!!!!)

´s morgens om 8 uur hebben we gelijk ingecheckt bij de receptie van de camping en zijn toen maar ´n b´tje over het terrein gaan lopen. Toevallig kwamen we langs de tent van de meiden van Select Camp. Eigenlijk mochten we pas vanaf 15 uur die middag onze tent in maar ik heb ff lopen slijmen of we niet ajb ajb ajb onze tent al in mochten, omdat we zo verrót hadden geslapen. Gelukkig mocht dat, HALELUJAH!!!

Daar hebben we, nadat we onze spullen uitgepakt hadden, eerst ´s ff ´n paar uurtjes liggen slapen. Heerlijk! Na ´n paar uur werden we wakker gemaakt door mijn moeder die met de meiden was gearriveerd.

Ennieweej, het is hier allemaal héérlijk. Kan alleen niet op m´n eigen laptoppie, helaas. Kan ook geen fotos versturen helaas. Moet nu naar de receptie, daar staan mn ouders. We gaan vanavond uit eten want ZOONLIEF IS JARIG!!!! 🙂

Thx voor alle mailtjes en smsjes (krijg de jouwe nu net binnen, Es, thx ;-))

Goed, ik ga weer ff van de zon genieten!!! Wellicht tot later! Byebye!!

13 reacties »

 • tjee, alweer 19 weken zwanger??? Hopelijk gaat alles voorspoedig meid!

  Reactie door Caroline op woensdag 20 augustus 2008 om 23:06


 • Je hebt een award gewonnen. Zie mijn log!

  Reactie door Esther mamma van Guusje op dinsdag 19 augustus 2008 om 15:33


 • Van harte! Zit hier in de regen eigenlijk te hopen me aan een paar zonnige foto’s te kunnen opbeuren….Ben benieuwd naar jullie stekje maar eerst; veel plezier!

  Reactie door Caroline op dinsdag 19 augustus 2008 om 13:04


 • Zo snel had ik hier niks verwacht!!!
  Van harte met Jonne!! xxx

  PS. Er worden awards uitgedeeld, dus heb ik jouw er ook maar eentje gegeven… 🙂

  Reactie door Hannah op dinsdag 19 augustus 2008 om 13:02


 • Je hebt een weblog award gewonnen! Kijk op mijn site voor de spelregels!

  Reactie door Marjan op dinsdag 19 augustus 2008 om 11:30


 • Oeps een dag te laat. Alsnog gefeliciteerd met Jonne! Wat leuk dat je vanaf je vakantieadres kunt loggen. Wij konden dat helaas niet. Het is ook leuk dat ik ongeveer weet waar je zit en hoe het er daar uitziet. Ook wij hadden tijdens de rit een dvd spelen achterin. Ideaal. Je hoort ze niet. Het enige nadeel bij ons is dat het geluid over de radio moet. Wij zitten dus voorin, zien niets maar horen wel alle geluiden van de film. Leuk als je een film hebt als Lord of the rings, die muziek is best mooi, maar de jongens kijken ook weleens racefilms. Is iets minder qua geluid maar ach, alles beter dan gezeur. Ik ben zeer benieuwd naar je volgende verslag. Als je op guusje’s weblog kijkt dan zie je wat foto’s van de omgeving waar jullie nu ook zitten. Veel plezier!!!

  Reactie door Marjan op dinsdag 19 augustus 2008 om 10:18


 • HIEP HIEP HOERA!!
  Jonne is 2 jaar!!

  Hartelijk Gefeliciteerd met de kleine man en een fijne vakantie verder!

  Reactie door Marjolein op dinsdag 19 augustus 2008 om 9:05


 • He, wat leuk, een berichtje vanuit spanje (neem ik maar even aan :). Van harte Jonne, met je tweede verjaardag en lekker eten!

  Reactie door Mimi op maandag 18 augustus 2008 om 23:30


 • Gefeliciteerd! Leuk hoor, op vakantie jarig zijn. dat is nog eens een cadeautje!

  Reactie door Fee-Luna's mama op maandag 18 augustus 2008 om 23:14


 • Dit is een bericht voor jullie allemaal:
  VAN HARTE MET JONNE!!
  Drie dikke zoenen van Alex, Sigrid en Perre

  Reactie door Sigrid op maandag 18 augustus 2008 om 20:46


 • Hiererdepiep hoera voor Jonne. En geniet van de vakantie!

  Reactie door Toaske op maandag 18 augustus 2008 om 19:34


 • Gefeliciteerd met Jonne en wat leuk om een klein verslagje te lezen! Ga heerlijk genieten van een vanaaf een verjaardagsetentje, het mooie weer en elkaar, Hier is het zoals altijd weer lekker Hollands weer. Dikke verjaardags :kissing: van ons!

  Reactie door San op maandag 18 augustus 2008 om 17:07


 • Hele gezellige avond en geniet maar van de zon, hier zeikregent het weer eens. 🙁

  Reactie door Esther mamma van Guusje op maandag 18 augustus 2008 om 15:17


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter