apr

30

 
Koninginnedag in Vlaardingen

Als…

 • Jonne vannacht niet om half 3 wakker was geworden
 • niet vanaf dát moment ook wakker was gebléven
 • ik dus niet tussen 4 uur en ’n uur of 6 met hem beneden had hoeven zitten
 • Erik, na ook verrót te hebben geslapen, niet ’t stokje al om half 8 over had hoeven nemen
  (omdat Jonne na 2 uur dus alweer wakker werd)
 • wij daardoor niet zo gebroken waren geweest
 • Jonne zonder gedoe eerder dan pas rond half 2 z’n bed weer in had gegaan
 • en daardoor rond half 4 beduidend minder moeite had gehad met wakker worden
 • én het weer ’n stuk aangenamer was geweest…

dán waren we misschien wel ff in ’t centrum gaan kijken naar alle festiviteiten aldaar…. Maargoed, dat wás niet zo, dus dat hebben we niet gedaan. Ik heb ‘r dus níx van meegekregen… tja, jammer hoor. Uiteindelijk kwamen zowel míjn als Erik z’n ouders bij ons langs (mijn ouders staan hier ’n paar dagen op de camping alvorens ze richting het zuiden trekken) en hebben we lekker (én) makkelijk wat bij de Chinees gehaald.

Ohja, Jonne heeft ’n glijbaan gekregen. En ’n ehm… tja, wat ís ’t eigenlijk… een hobbelboot???? Nah, hij vind ’t iig helemaal leuk! Hij was niet meer van die glijbaan af te sláán!!

[photopress:300420081655.jpg,thumb,pp_image][photopress:300420081656.jpg,thumb,pp_image][photopress:300420081661.jpg,thumb,pp_image][photopress:300420081660.jpg,thumb,pp_image] [photopress:300420081659.jpg,thumb,pp_image]

 

12 reacties »

 • Pffff hij is niet echt de beste slaper he en dan kienen ze het ook nog uit om het precies voor oranjedag te doen. Jullie hebben in ieder geval lekker van de tuin kunnen genieten en die blauwe hobbeldinges willen wij ook nog hebben voor Manon. Afgelopen nachten wel lekker geslapen hoop ik?

  Reactie door San op vrijdag 2 mei 2008 om 20:07


 • Ai, da’s niet zo heel erg tof zo’n nacht! Lijkt me heel erg vermoeiend dat slechte slapen van Jonne. Wel een gave glijbaan. Misschien dat ding gewoon op z’n slaapkamer zetten. Als hij dan niet kan slapen kan hij lekker uren achter elkaar glijen!

  Reactie door Toaske op donderdag 1 mei 2008 om 21:46


 • Lekker de koninginnendag binnen gehangen dus.. hier ook… maargoe het weer zat dan ook niet echt mee enne de kleine is nog steeds niks aangekomen (ook niet afgevallen) dus mocht ik sowieso niet naar buiten. Ben lekker wel stiekum van de week al wel zelf in de avond effe boodschappen gaan doen. :ninja: Dat was heerlijk heel even lekker naar buiten toe. Ga je derest van de week nog wat leuks doen?! Mits zoonlief zich wil gedragen in de nachten? Enne … was er vuurwerk gisteravond in vlaardingen? Marc meende vuurwerk te zien jullie kant op… :silly:

  Reactie door Hannah op donderdag 1 mei 2008 om 21:16


 • Ook wij zijn niet weg geweest… Grace had ander plannen en was goe:cwy: d ziek

  Reactie door Wendiez op donderdag 1 mei 2008 om 20:27


 • pfffff, brak koninginnedagje dus…

  Reactie door Jis op donderdag 1 mei 2008 om 17:09


 • Ja, het weer en ja vast ook de tijd van het jaar enne euh de leeftijd enne euh, kweethetniet hoor maarre hier net zo’n verhaal dus mijn medelijden met jullie komt vanuit mn tenen en is zeer oprecht haha! Sja, vet stappen op de koninginnennacht en de vrijmarkten onveilig maken……wie weet over een jaartje of zestien??? Slaap maar lekker bij jongens! Enne vet verwend weer die Jonne, zo’n glijbaan wil Jelle ook wel!

  Reactie door Caroline op donderdag 1 mei 2008 om 16:59


 • Pff… ik word al moe bij het idee van zo’n gebroken nacht. kan me voorstellen dat er dan geen tijd en puf meer is om nog activiteit te ondernemen.
  Maar Jonne heeft maar mooi weer cadeautjes gekregen van opa en oma! Die is daar dus ondanks zijn gespook niet van onthouden.

  Reactie door Mama van Fee-Luna op donderdag 1 mei 2008 om 14:51


 • Ohh wat een nacht zeg, daar moet je er niet teveel van hebben. Nog een mazzel dat jullie vrij waren. In elk geval hoop ik maar dat het vannacht beter gegaan is.

  En wauwie wat heeft hij een mooie glijbaan en hobbelgevaldingetje gehad. Die zie je nu vast niet meer binnen, hij is te druk 😉

  fijne dag

  Reactie door Natazz op donderdag 1 mei 2008 om 12:01


 • vannacht beter geslapen??????

  Reactie door maureen op donderdag 1 mei 2008 om 11:08


 • Haha, met dank aan het voetbal en een slapende Eva in de middag hebben wij er ook niet veel van meegekregen dit jaar. En zo’n hobbelboot hadden wij ook voor de mannen. Schijnt een moderne variant op de wip te zijn……. :blink:

  Reactie door Kees op donderdag 1 mei 2008 om 9:56


 • zo hoi, ik heb eindelijk je url aangepast in mijn netvibes, dus ik ben er weer…
  Is dat besmettelijk? hier was de nacht voor k-dag ook vreselijk! EN ik had ook nog een logeetje. Gelukkig stappen wij de deur uit en zo de vrijmarkt op, dus die heb ik wel gezien. Maar ach een dagje relax is ook wel lekker. Wat hebben jullie een leuke tuin zeg! En gelijk heeft ie, lekker glijen op dat ding!

  Reactie door tineke op donderdag 1 mei 2008 om 9:34


 • Hier is het slapen de laatste dagen/week ook weer flink drama. Zou het een fase zijn? :wassat:
  Misschien hebben ze door dat we een keer oppassen over hebben geslagen… :shocked:

  Reactie door Cynthia op donderdag 1 mei 2008 om 9:32


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter