mrt

1

 
Nog even met terugwerkende kracht…

’t Is inmiddels alweer bijna 2 weken geleden… toch wilde ik ’t je niet onthouden. En jah, het ís best ’n lang filmpje (VOOR ONZE DIGIBETEN, JÁ, HET IS DUS ‘N FILMPJE! ;-)) voor op ’n weblog maar ik vond ’t zelf zó leuk dat ik geen knip-momentje zag… en trouwens, wat dan nog, ’t is mijn log!! 😉

Ohja, ik las hier en daar dat men er nog niet helemaal uit is, of je ’n kindje van ’n half jaar nou wél of geen boterhammetje mag geven… tja ehm… ieder moet ’t voor zich weten hoor maar zolang mijn mannetje er nog zó vrolijk van wordt en ‘r zó zichtbaar van geniet, vind ik ’t hélemaal best.

9 reacties »

 • Leonie heeft met open mond naar het filmpje gekeken 😉 Brood, dat kent zij nog niet hoor! Ze heeft het nog veel te druk met andere dingen uitproberen hahahahah!!

  Reactie door Bianca op vrijdag 2 maart 2007 om 19:59


 • Aaaahw.. wat líef!! Gewoon geven hoor, dat boterhammetje! Volgens mij hebben mijn ouders bij mij, mijn broertje en mijn zusje totaal wisselende adviezen gekregen qua eten/slapen etc. en we zijn alle 3 groot geworden…;-) Zeker als ‘ie er zo van geniet!

  Reactie door Ilse op vrijdag 2 maart 2007 om 1:47


 • Geloof dat het afgeraden wordt ivm allergie reacties, het zou vanaf 7 mnd pas “mogen”

  Maar zeg nou zelf, als je dit ziet, wat een smullerd zeg. Gewoon lekker laten genieten.

  henriette

  Reactie door henriette op donderdag 1 maart 2007 om 21:44


 • Ja vind je? ik zie dat niet hoor. Overigens lijken ze hier wel héél donker, ze zijn nog stééds hártstikke blauw… maar goed, ik heb wel van meer mensen gehoord dat dat zelfs ná ’t 1e jaar nog kan veranderen, dus je weet nooit! 😉

  Reactie door Cat op donderdag 1 maart 2007 om 19:08


 • Wat een leuk filmpje, enne… ik zie toch echt Wegman-ogen, hoor.
  Nog bedankt voor je felicitatie…

  Reactie door Gonda op donderdag 1 maart 2007 om 18:48


 • Wat een lieverdje en wat gaat dat er goed in! Is toch niets mis met een boterhammetje bij zes maanden?

  Reactie door aagje op donderdag 1 maart 2007 om 17:03


 • Heel leuk.
  En hij vindt het toch lekker, dus geen probleem.
  Nu nog met een vorkje hè Cat??? 😉

  Reactie door Mamma van Guusje op donderdag 1 maart 2007 om 8:39


 • Om jouw vingers er bij af te likken..! 🙂

  Reactie door Aad Meijer op donderdag 1 maart 2007 om 8:03


 • Hij is leuk!!! En lief en gezellig en ga zo maar door… Lekker van een boterhammetje laten genieten hoor, mag best.
  Ik zie nu gelijk welke tegeltjes je aan de telefoon bedoelde… 😉

  Reactie door Cynthia op donderdag 1 maart 2007 om 7:27


RSS feed voor reacties op dit bericht.

Laat een reactie achter