feb

28

 
Tegoedbon-inleverdag…

Erik had voor z’n verjaardag van Sigrid en Alex een “klus-hulp tegoedbon” gekregen. Alex is nl héél handig met klussen. Erik kán ook best klussen hoor maar tóch op ’n ánder niveau. Laat ik zó zeggen, de hulp van Alex was zéér welkom!!!

De

En zo kwam het, dat de heren zondag fijn de kastenwand hebben staan vertimmeren op de toekomstige kamer van Sacha, en Sig en ik ons in de tussentijd tegoed hebben gedaan aan ’n dagje sauna. Daar hadden wij nl nog 2 tegoedbonnen van liggen, die Erik ooit ’s heeft gekregen via de krant (met ’t idee daar ’n stukje over te schrijven) en geldig waren tot 5 maart a.s. Het was toch doodzonde geweest als we daar níx mee hadden gedaan.

Erik krijg ik tóch niet mee naar dat soort dingen en Sig doe ik er juist weer een héél groot plezier mee. Mezelf overigens ook, ben ik sinds kort achter. Vroeger vond ik ’t maar nix, zo’n heet hok. Hield ’t ook nooit lang uit. Maarja, ik was ook alleen van die hokjes gewend die je bij het zwembad van een Holiday Inn hotel hebt. Wist ik veel, dat ’t véél meer om ’t lijf heeft en dat ‘r allerlei diverse sauna’s zijn. Daarnaast moet je gewoon áltijd ’n flesje water bij je hebben, dan hou je ’t gewoon véél langer uit. Héérlijk hoor! Dat mogen we, wat mij betreft, wel vaker doen.

Het welriekende kruidenbad

Op zich vind ik de prijzen daar óók best meevallen: € 25,50 voor de hele dag onbeperkt gebruik van sauna, scrubzout, turks stoombad, zwemmen, enz enz. Da’s goed te doen want ze hebben best veel verschillende soorten sauna’s. Maar goed, we hadden nú die vrijkaarten nog, dus dat was helemaal lekker. Ik had níet verwacht dat ik er ’n héle dag door had kunnen brengen. Ik dacht, ach, uurtje, misschien 2 uurtjes maar dan hebben we ’t wel gehad. Uiteindelijk hebben we er tóch zo’n 5 1/2 uur rondgepoedeld. Daarnaast hebben we ons ook nog ff tegoed gedaan aan ’n zonnebankje en ’n lichte lunzzz!

Het enige wat je als nádeel zou kúnnen noemen, is dat ’t bést druk was. Maar goed, misschien moet je gewoon niet op zondag maar op ’n doordeweekse dag gaan.

Nah, het lijkt wel ’n reclametekst! Dat ís ’t niet, ik heb ‘r óók geen aandelen. Het was gewoon lekker. Foto’s van het werk van de mannen, volgen binnenkort.

'n héérlijk bubblebad

Bij de weg: om de dag ff goed en gezond af te sluiten, hebben we ons daarná ff getrakteerd op ’n lekkere vette Chineze hap! Kortom: lekker daggie gehad!!!

Doe maar reageren dan »

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter