mei

14

 
Mijn wraak is zoeter dan zoet!!!!

Soms kom je berichten tegen, waar je zó blij van wordt! Dit keer op de site van Ruud de Wild:

Na drie maanden komt in juni alweer een einde aan de eigen programma’s van Veronica. Dat heeft programmadirecteur Bert van der Veer vandaag aan ruuddewild.nl laten weten. ,,Gezien de onzekere toekomst gaan we niet meer geld uitgeven dan noodzakelijk is.” Veronica onderhandelt momenteel met SBS over een eventuele samenwerking op V8.

De eerste 3 maanden van dit jaar heb ik bij deze “kwaliteitszender” gewerkt. Veel grote beloftes, weinig inhoud! (goh, verrassend!) Voor ’n áántal mensen daar, die ik érg graag mag, (o.a. Elma, Joan Mary, Anton, Jacqueline, Berend, Sanne) vind ik ’t héél erg lullig en die wens ik ook echt héél erg veel STERKTE!!! Daarentégen kunnen ándere mensen daar, wat mij betreft, de vliegende vinket*ring krijgen, (some people in particular!) Dus je snapt: mijn wraak is zoeter dan zoet!  Ach, iedereen krijgt in het leven wat ie toekomt!

Doe maar reageren dan »

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter