mei

13

 
Everybody does it…. dús ik (wil?) ook!!!

Ze schieten als paddestoelen uit de grond. ’t Is niet alleen meer voorbehouden aan radio DJ’s (of aanverwanten), nee, elk zichzelf respecterend mens (?) heeft tegenwoordig een weblog. Ik weet niet wat ’t is maar ineens heeft iedereen de behoefte om zijn of haar zieleroerselen met Jan en alleman te delen. Raar. Vroeger was je WOEDEND als iemand “per ongeluk”(???) jouw dagboek had gelezen en nu wordt alles open en bloot op internet gegooid! De vraag is, of ’t ook een therapeutische waarde heeft… en zullen de zieleknijpers dat gemerkt hebben? Zullen de peuten nu minder patienten krijgen omdat er een fenomeen, wat “weblog” heet, is opgestaan, waarbij de patient naar aanleiding van zijn of haar ontboezemingen gratis commentaar krijgt van de rest die het leest?

Ennieweej, sinds vandaag waag ik me ook aan zo’n internet-dagboek. Mijn grote held Stefan heeft me geholpen om dit kunstwerkje in elkaar te knutselen en ik ben ‘m hiervoor ernstig dankbaar!!! BLOOD SWEAT AND TEARS BUT WE DID IT!!!

Doe maar reageren dan »

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter