aug

24

 
Het feest

Zooo! Weer ’n b’tje bijgekomen van gisteren. Mijn voeten beginnen al iets minder aan te voelen alsof ik de 4daagse heb gelopen. Geen blaren hoor maar wel ’n btje moe 😉

De dag begon gisteren niet ééns zo héél erg vroeg. Nou ja, Robin werd wel al voor zevenen wakker maar toen die d’r flesje had gehad, viel ze toch gelukkig nog even tussen ons in in slaap. Rond ’n uur of half negen kwam Jonne onze slaapkamer binnenlopen en nadat we de ánderen wakker hadden gemaakt, gingen we naar beneden. Bij ’t zien van alle slingers en ballonnen werd ie hélemaal hieperdepieper. Gewéldig vond ie ’t. Met een glunderend hoofd liet ie zich toezingen.

Toen begon het uitpakken der cadeaus. Van broer en zussen kreeg hij een skippybal en ’n trampolineband. En bij het weghalen van de deken, waar ’t cadeau van papa en mama onder stond verstopt, was z’n reactie “Ohhhh, ballonnen!” ehmmm… jah… ik had idd wat ballonnen aan ’t stuur van zijn nieuwe fietsje vastgemaakt… hahahahaha! In de tuin werd er ’n oefenrondje gereden (wat verrássend goed ging) maar ook dáár was hij met náme onder de indruk van de versieringen.

Voordat de visite zou komen, moest er nog héél wat gebeuren. Tenslotte moest de taart nog worden gehaald dus ging ik als ’n gék nog even naar het centrum.

Vanaf een uur of 2 stroomde het huis vol met visite. Naast de familie kwamen Cynthia, Juul en ToineMiranda en Djonno, Jolanda met man en kidsHannah met kidsSelma, Marcel en Jada. Daarnaast kwamen zij en zij ook nog met kids en wederhelft langs (zit me súf te piekeren of ik nog iemand vergeten ben…). En mét al die visite kwam ‘r natuurlijk ook ’n héle stroom cadeautjes. My goodness, wat is dat joch verwend met Dora, Thomas de trein, Duplo, ’n boerderij, een fototoestel, Duplo enz enz. Het híeld niet op! Toen de meeste mensen binnen waren, was het tijd voor de taart. Terwijl Jonne in zijn stoel zat te strálen werd hij wederom toegezongen, gefilmd en gefotografeerd.

Het was de héle dag héérlijk weer dus iedereen zat lekker met ’n hapje en ’n drankje in de tuin (had in huis NOOIT gepast!!!). Vriendinnetje Hannah had héérlijke pangsit meegenomen, moeders haar beroemde zalmmouse en een pizza en zelf had ik zalmwraps en ’n grote pan soep gemaakt (reminder voor de volgende keer: méér van tevoren klaarmaken, zodat ik niet de hele tijd in de keuken hoef te staan).

Kortom: het was ’n heerlijke dag. Het enige wat ik wel jammer vond, was dat ik ’t zó druk had met van alles, dat ik nauwelijks met de visite heb kunnen kletsen (BTW: qua drank was ‘r, ná ’t eerste glas idd zélfservice hoor alleen heeft niet iedereen daar blijkbaar ’t lef voor cq zin in). Pas aan ’t eind van de dag toen bijna iedereen weg was, plofte ik moe en toch ook wel voldaan op de bank. Ohja en wat ik óók nog ben vergeten: dátgene wat ik wél van tevoren had klaargemaakt: de uitdeelzakjes die de kinderen mee zouden krijgen. Geloof dat ik ‘r 2 heb weggegven, terwijl ‘r toch zéker ’n stúk of 10 kids waren. Aaaagghhh! Leermomentje voor volgend jaar: zet de bak bij de voordeur! 😉

Ennieweej: bij dezen wil ik iedereen die geweest is, namens ons allen hartelijk bedanken voor de cadeaus en de gezellige dag. We hebben ‘r van genoten. En nu? Nu is de vakantie écht voorbij en gaat ’t échte leven weer beginnen.

Ik heb overigens nog ’n petje gevonden. Kaki met oranje letters. Wiens kind heeft z’n petje laten liggen???

10 reacties »

  • Kijk hm glimmen! Ziet er hartstikke gezellig uit! En bij mij is het standaard dat ik ‘iets’ vergeet met een verjaardag..hahaha. Hier is het dan ook altijd rete druk, en juist wat ik van tevoren klaar maak vergeet ik neer te zetten :blink: Maar ze zullen evenwel niks te kort zijn gekomen 😉
    Enneh..zn kapsel is helemaal goed! Super stoer ook! Nog ff..en je draait er zelf je hand niet meer voor om en een hoop geld nog in the pocket 😉

    Reactie door Annemarie op dinsdag 25 augustus 2009 om 8:53


  • Klinkt helemaal goed (op de reminders en leerpuntjes na dan)!
    Grappig dat Jonne een fiets heeft gekregen. Volgens mij is dat een standaard 3e-verjaardags-cadeau. Zeiden wijook al tegen elkaar toen fee-Luna zondag de hele Praxis door fietste op een fietsje dat ze daar zag staan. Ze racete er zo op weg! Echt verbazingwekkend want die fiets was eigenlijk veel te groot voor d’r.

    Reactie door Ruthy op dinsdag 25 augustus 2009 om 6:59


  • Het ziet er allemaal heel gezellig uit en Jonne is -zo te lezen- inderdaad heeeeel verwend. Maar ja, je wordt natuurlijk ook maar EEN keer 3 he!.

    Reactie door Tan op maandag 24 augustus 2009 om 20:28


  • Wauw! Wát een feest daar bij jullie in de tuin zeg! En inderdaad; ik zou zeggen, zelfbediening volgend jaar haha! Nog gefeliciteerd met jullie stoere manneke!

    Reactie door Caroline op maandag 24 augustus 2009 om 19:51


  • Moest dat nou die foto???!!! :ninja:
    Oh well…. het is niet de meest beroerde :unsure:
    Enne dat petje… legergroen met iets van een oranje randje ofzo… YEP die is van MIJ … nou ja… van mijn zoon wel te verstaan :biggrin:
    Ik vond het erg gezellig zaterdag.. enne jij ook bedankt voor de wijn 😉

    Reactie door Hannah op maandag 24 augustus 2009 om 18:11


  • ziet er enorm gezellig uit, Jonne glundert helemaal,super toch!

    Reactie door masara op maandag 24 augustus 2009 om 17:52


  • Een geslaagd feestje was t zeker!

    Reactie door Linda op maandag 24 augustus 2009 om 11:04


  • Het was echt weer een superfeest! Volgend jaar weer? 😉

    Reactie door Cynthia op maandag 24 augustus 2009 om 8:50


  • Wow! Ziet eruit als een súpergezellig feest zeg!
    En die fiets is ook helemaal stoer, dus dat komt goed 😉
    (hier gaat de vakantie nog begínnen :D)
    Fijne dag!

    Reactie door Saskia op maandag 24 augustus 2009 om 8:43


  • Jammer dat je het zo druk hebt gehad tijdens het feestje. Zelfbediening dan maar volgend jaar? Leuke foto’s hoor en de jarige job heeft een superdag gehad! (Stoere fiets!)

    Reactie door Toaske op maandag 24 augustus 2009 om 7:29


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter