jan

25

 
Eigen (huur-)huis in puin

***Op de achtergrond klinkt de tune van “Eigen huis en tuin”, fluit, indien gewenst, gerust even mee***

Gisteren hebben de mannen dus ’n gat in de muur gezaagd met als doel een extra deurk’zain (op z’n Nico’s uitgesproken). Het was ’n mooi gezicht hoe m’n vader (a.k.a. Hannes), Gerard (maatje van m’n vader), Erik en Sacha daar als ’n volléérd klusteam aan de slag gingen. B’tje passen, b’tje meten, wéér ’n btje passen, wéér ’n btje meten… nog ’s ff goed kijken… overleggen… Als ik ’t goed begrepen heb, is ’t ze héél erg meegevallen. Maarja, ’t brengt wél veel rotzooi met zich mee hé.

Op de foto linksboven in de hoek zie je de balk links grijs geverfd en rechts paarsig… op die lijn komt het scheidingswandje te staan. Zo wordt de kamer precies in 2en gedeeld. Die klus staat voor volgende week zaterdag op de planning. En zo komen we stééds ’n stapje verder in de goede richting. Want als dat tussenwandje staat (e.e.a geverfd is, nog ’n stukkie laminaat is gelegd, enz enz.) kan Luca naar boven verhuizen en kunnen we EINDELIJK Jonne’s nieuwe kamer in orde maken… en last but not least: de babykamer, óók niet onbelangrijk (al hoeft daar in feite ’t minst aan te worden gedaan). We Ze blijven lekker bezig!
deurkozijn-240109

5 reacties »

 • Dat schiet op!! Nog even volhouden!!

  Reactie door Aagje op maandag 26 januari 2009 om 9:14


 • Ohhhh en dan zie ik je denken gaat dat wel goed komen allemaal. Maar ik weet zeker dat we zo hele mooie after foto’s te zien zullen krijgen. Dat puin naar beneden sjouwen zal ook wel nog even heavy geweest zijn. Laten we hopen dat het heel snel moet zijn zoals het moet zijn.

  Reactie door San op maandag 26 januari 2009 om 8:23


 • Ha, dat schiet al lekker op! Fijn he, als je een beetje resultaat gaat zien? Nu gaat het vast opschieten, echt! *duimduim*
  Hannes en Gerard, echt beste vriendjes he? Ziet er uit als een goed team! :smile:

  Help me herinneren dat ik aan jou vraag wat Erik voor zijn verjaardag wil hebben… :wink:

  Reactie door Cynthia op zondag 25 januari 2009 om 22:38


 • Nico blijft nog steeds DE eigen-huis-en-tuin klusser, ook al is hij er al lang geleden mee gestopt. Maar volgens mij kunnen Erik, Sacha, jouw vader en Gerard best solliciteren als zijn vervanger. Het ziet er erg professioneel uit.
  Fijn als alles zo op lijkt te schieten ineens.

  Reactie door Fee-Lunas mama op zondag 25 januari 2009 om 22:17


 • Dat is een goed bouw-team samen volgens mij!
  Volgens mij kunnen ze een eigen bedrijf/programma beginnen met z’n vieren.
  Fijn dat er nu schot in de zaak/verbouwing zit. Hier zijn ze ook weer flink opgeschoten op zolder!

  Reactie door Marjolein op zondag 25 januari 2009 om 21:59


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: