apr

21

 
Ontdekkingsreis door WordPress

Ik moet zeggen dat ik me nog stééds ’n b’tje ’n vreemde in m’n eigen huis voel, op m’n nieuwe weblog maar ik begin zo langzamerhand stééds meer sleuteltjes op voorheen voor mij gesloten deuren te vinden en da’s wel erg prettig. Er heerst grote euforie in mij als ik weer ’n stapje verder ben in het ontrafelen van dit systeem, zéker als ik ’t dan zonder de hulp van bijvoorbeeld Cynthia of Toine gevonden heb.

En jah, het is niet geheel ondenkbaar dat een keer ’n link niet werkt omdat ik iets niet 100% op de juiste plek op de juiste manier heb ingevuld (strenge vereiste met dit soort systemen). Maar ik zal niet rusten voordat ik het weer opgelost heb 😉

Ik kan ook niet wáchten op ’t moment dat ik ooit ’s ’n laptop heb. Dat ik niet meer gedwongen ben om boven op de slaapkamer aan m’n bureautje (waar mijn comp staat) te zitten rommelen maar dat ik dat héérlijk op de bank of in de tuin met m’n laptopje op schoot kan gaan zitten pielen.

Ennieweej, wat hebben we nog meer gedaan vandaag? Eigenlijk waren we van plan om onze tuin weer ’s goed schoon te spuiten maar tegen de tijd dat we alle onderdelen hadden gevonden, was het al halverwege de middag en werden we bij Erik z’n ouders op verjaarsvisite verwacht. Die zijn na zo’n dikke 10 weken overwintering in ’t zuiden van Spanje eindelijk weer zijn teruggekeerd.

Als verjaardagscadeau voor zijn moeder hebben we mijn ándere bloed-zweet-en-tranen-projectje gegeven: het fotoboek van Jonne’s 1e jaar. Nah, dat was makkelijk scoren! 😉 Ik moet zeggen, hij is ook bést goed gelukt. En zodra er weer ’n fijn roeibootje met salaris en vakantiegeld voorbij komt, bestel ik nog een exemplaar voor mijn ouders én uiteraard één voor onszelf! Tegen die tijd zal ik ‘m ook hier laten zien.

Ennieweej, ik vind ’t wel weer mooi geweest voor vandaag, ik ga weer ’s fijn ’n stukje slapen. Morgen ga ik ’s uitzoeken hoe ik hier foto’s kan toevoegen! Zucht… dat lukte net dus niet 🙁 offeh… tóch wel… (kon ’t niet laten om tóch nog ff verder te zoeken) maar echt “thumbnails” kan je ’t nog niet noemen… dat wordt dus ’n nieuw zoekopdrachtje… hoe maak ‘r kleine thumbnails van…  NOU DÁÁÁÁÁÁÁG!!!!


[photopress:200420081584.jpg,thumb,centered]

[photopress:200420081587_copy.jpg,thumb,centered]

10 reacties »

  • Proost Cat, op jou 🙂
    http://toine.ermens.net/stuff/proost.jpg

    Reactie door Toine op vrijdag 25 april 2008 om 22:43


  • Gefeliciteerd met je eerste stapjes op je nieuwe site 😉
    Wat groeit Jonne hard he; het is nu echt een jongen!! Heerlijk joh!
    Gaan we komende week nog wat afspreken 🙂 ?
    x sieg

    Reactie door Sigrid op dinsdag 22 april 2008 om 20:35


  • Ik vind het toch al reteknap dat je dit zo allemaal in elkaar gezet hebt. Ik ben wel zon verdomde leek op het net….
    Zon op-je-schoot-peeceetje is inderdaad wel erg handig…wil ik ook nog, maar schijnt dan hier in huis helemaal niet handig te zijn omdat zij de Sims er niet op kan spelen.
    Ik d8: wow wat ziet jij geel, maar das hoe de foto gemaakt is denk ik….

    kus

    Reactie door maureen op dinsdag 22 april 2008 om 13:50


  • Hoi,

    ik lees eigenlijk al een tijdje mee en nu zie ik dat jullie verhuist zijn. Dus ik dacht ik laat even een reactie achter.
    Heerlijke foto`s altijd van je mannetje!!

    Groetjes Ursula en Jennifer.

    Reactie door Ursula op maandag 21 april 2008 om 22:13


  • Hehe, nou je bent al aardig opweg zeg met wordpress….. lastig programma lijkt mij. Maar ik zit er ook aan te denken om wat anders te gaan doen dan Weblog, daar loop je idd steeds tegen beperkingen aan!!!

    Wat een leuke foto’s!!! Hey en het ziet er hier mooi uit in je nieuwe huisje!!!

    mieke

    Reactie door Annemieke op maandag 21 april 2008 om 14:02


  • Het lijkt mij inderdaad ook heel moeilijk en lastig om je eigen website te beheren. Ik begin er voorlopig nog niet aan, teveel gepuzzel. Misschien ooit………..
    En ja, ik zit ook weleens te denken over een laptop maar bij ons staat de computer in de woonkamer dus is dat eigenlijk helemaal niet nodig. Alleen moet ik er af en toe om vechten om op dat ding wat te gaan doen. Met 1 man en 2 grote zoons is dat weleens lastig. Guusje gaat echter ook al beginnen. Zodra ik het toetsenbord aanklik wil ze erbij zitten en moeten we samen foto’s kijken. Zucht!!! Kan dus alleen nog maar tussen de middag ff snel loggen en dan is mijn tijd alweer voorbij.

    Reactie door Marjan op maandag 21 april 2008 om 13:11


  • Nou jij liever als ik … ik heb mobiel loggen nog niet eens door.. moet je me maar is uitleggen.. kan erg makkelijk zijn denk ik zo :biggrin:
    Maare het gaat je dus aardig goed af zo te zien! Leuke foto’s van je knul weer :silly:

    Reactie door Hannah op maandag 21 april 2008 om 12:28


  • ah joh! dat je er niet meteen een voor jezelf besteld hebt! Heb je een boek met alleen foto’s gemaakt of ook met tekst?
    en slaapt Jonne nog in een slaapzak?
    Gijs wilde dat, tot mijn spijt, al heel lang niet meer 🙁

    Reactie door Linda op maandag 21 april 2008 om 8:58


  • Het is idd een leuk puzzelwerkje, maar geloof me als je er eenmaal achter bent hoe het werkt is het heel leuk om mee te spelen. Leuke foto’s weer van Jonne en het wordt deze week gelukkig ook nog mooi weer dus jullie zullen vast en zeker ook lekker in jullie tuin vertoeven!

    Reactie door San op maandag 21 april 2008 om 8:16


  • Ik dacht op die eerste foto dat Jonne ziek was, maar gelukkig lacht hij op de tweede foto!
    Stoer hoor, dat je dit allemeaal uitzoekt en maar doet. Ben stiekem best jaloers!

    Reactie door Toaske op maandag 21 april 2008 om 7:30


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter