apr

28

 
Mariage d’Or

Vandaag zijn mijn ouders exact 50 jaar getrouwd. Dat hebben we uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. Maarja, ’n maandag is ook weer zo’n maandag (zo’n maandag) dús vierden we het gisteren met vrienden, familie, ooms, tantes, nichten, neven en de enige 2 kleinkinderen. Laten die laatste 2 nou van mij zijn.

En ja, dan heb je tóch ’n soort van verplichting hè 😉 Ik moet eerlijk zeggen… de inspiratie was ver te zoeken. Anderzijds hadden we wél ’n reputatie hoog te houden. We hebben namelijk een langlopende geschiedenis van stukjes en dingetjes op dit soort gelegenheden. Maargoed, nog nooit met de kleinkinderen erbij… er lag dus een zware taak op mijn schouders…

Toen bedacht ik me ineens dat mijn vader (a.k.a. Hannes) getrouwd is in jacquet. Naar aanleiding daarvan heb ik voor Jonne een jacquet gehuurd (wat nog niet eens eenvoudig was) en voor Robin bij hen een heerlijk “over the top-bruidsjurkje” gekocht!

Ik had de naïeve gedachte dat ik wel iets kon instuderen met ze ála dit dansje… het nummer zélf was namelijk al maanden ’n favorietje bij de kinderen… WHAT WAS I THINKING????

Nee natuurlijk deden mijn kinderen dat niet!!! Robin had nét een paar weken hard geoefend op dit nummer voor de Koningsspelen 2014 dus die wilde helemaal geen ander dansje. Zij deed dus ook gewoon haar eigen interpretatie van “Doe de Kanga” op een totáál ander liedje. Vergis je niet: die “armen-over-elkaar-stoere-houding” horen daar ook helemaal bij!!!
Maakt ’t uit? Nee voor geen méter, het zag ‘r schitterend uit!
En Jonne… kewle Jonne bedacht zijn eigen moves en stal daarmee de show én tegelijkertijd alle harten!!! :wub: #heultrotsopallebei!!!!

Doe maar reageren dan »

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter