jan

30

 
Popperdepop!!!

Ik, impulsieve aankopen? nee hoor, nooit!
Zo kocht ik van de week ’n popcake maker… leek me wel leuk om die dingetjes te maken voor Robin d’r afscheid van de peuterspeelzaal. Dus dat ging ik dinsdagavond mooi ’s ff uitproberen… het zag er tenslotte allemaal poepsimpel uit dus dat moest ik toch ook kunnen…

Popcakemaker

Yeah right!!! Grapjas!
Wát ik ook deed, of ik nou speciaal popcake beslag of gewoon cake beslag nam, die balletjes werden bij mij ABSOLUUT niet rond!!! GÉKMÁKEND!!! Op Facebook vroeg ik om hulp en advies. Daar kreeg ik verschillende reacties. Van “supersimpel” tot “kwalitatief uitermáte teleurstellende apparaten”!!! Balen maar ik moest, nee, wílde toch iets in die richting hebben voor de laatste dagje van Robin op “de kleine school”.

Vanavond…
Goed, nóg ’n keer proberen… popcakes… voor de zekerheid ook maar muffins, mochten die popcakes weer fout gaan. Maar deze keer met de hulp van vriendinnetje annex keukenprinses Selma van Looijen! Er ging natuurlijk van álles fout, zo had ik te weinig boter en eieren om beiden te maken en gaf de mixer, na minstens 25 jaar, uitgerekend nú de geest… dus ging ik nog ’n paar x op en neer naar de winkel. Leuk man! En ik voelde me al zo brak! Maargoed ik ging… en verdómd als ’t niet waar is, Sel toverde kéurig ronde balletjes uit dat maffe apparaat! Vraag me niet hoe maar ’t lukte d’r! En toen begon mijn gefreubel… het versieren… dusss…

Ach, ik vind ’t hélemaal bést zo hoor!!! Morgen is Robin d’r laatste dag op de peuterspeelzaal en dit gaat ze uitdelen.

       

1 reactie »

  • De aanhouder wint dus duidelijk. Ze zien er prachtig uit. Hoe werden de traktaties ontvangen? En wow, Robin al weg bij de PSZ. Wat vliegt de tijd.

    Reactie door Mrs. T. op donderdag 31 januari 2013 om 18:01


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter