mrt

13

 
Samen op de fiets

Aangezien onze auto nog steeds kapot is, zijn we genoodzaakt om op de fiets naar school te gaan. Die staat niet helemáál naast de deur maar ook weer niet héél ver en zolang ’t dit weer is (iig dróóg en niet té koud) is dat helemaal geen straf (zolang E ’t maar ’s ochtends doet :happy: ).

Vanmiddag besloot ik om hem samen met Robin van school te halen. Dit keer hoefde ze niet achterop maar mocht ze zélf op de fiets. Okay, je móet ‘r ff de tijd voor nemen (zéker zo’n eerste x) maar ’t ging eigenlijk hartstikke goed!

Ook voor de terugweg hadden we de tijd nodig… op zich niet zo erg, ware ’t niet dat Jonne naar zwemles moest… Toen bleek dat ons buurjongetje niet ging en we daarmee onze lift met de auto misliepen, hebben we dat maar voor ’n keertje overgeslagen…

4 reacties »

 • Gaat prima zo, dat fietsen samen 😀

  Reactie door Saskia op woensdag 14 maart 2012 om 8:37


 • Oh, ik vind het heel schattige foto.

  Reactie door Mrs. T. op woensdag 14 maart 2012 om 7:54


 • Wat een kanjers!

  Reactie door 10-eke op dinsdag 13 maart 2012 om 22:10


 • Ah, Broer en Zus op de fiets; stoer en nog stoerder!

  Reactie door Mamaloena op dinsdag 13 maart 2012 om 21:44


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter