apr

7

 
Dát doen meisjes van 12!!!

Mijn jongste stiefje is inmiddels sinds ’n weekje 13 maar was in de tijd dat dit gebeurde, ook nog steeds 12. Hoe zíek word je als je de laatste berichten berichten leest… Het zal je toch *gdvrrdgdvrrr* maar overkómen!!!

Dit hoorde ik vanochtend bij hem en vond ’t héél bijzonder en mooi! (de éérste de beste die over die ene vloek valt, die moet nog maar ’s HÉÉL goed naar de rést van de tekst luisteren en bedenken, hoe zou ik gereageerd hebben als dit MIJN dochter was geweest!!)

2 reacties »

  • Daar hebben ze snel een liedje over gemaakt zeg…
    Maar het is echt te erg voor woorden. Het kán gewoon niet….

    Reactie door Ruthy op vrijdag 8 april 2011 om 7:40


  • Ik vind het echt helemaal verschrikkelijk. Wat een ongelooflijke klootzak dat ie dit zijn kind(eren!!!) aangedaan heeft. Castreren met een bot mes en dan langzaam dood laten bloeden. Ik ben zelfs onder de indruk van de woede die ik richting die zak voel!

    Reactie door Toaske op donderdag 7 april 2011 om 20:50


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter