feb

21

 
Partygirl

Afgelopen zaterdag vierden we Robin d’r 2e verjaardag.
Voordat de grote bult visite kwam, hadden we ’n cadeaumomentje met het gezin. Eerder waren we namelijk nog niet met z’n allen bij elkaar geweest (krijg je he, met samengestelde gezinnen). Maar toen we hard voor haar wilden zingen, barstte ze in snikken uit! Zongen we vals ofzo? Ik weet ’t niet, maar ’t was blijkbaar té overweldigend! 😉 Neemt niet weg dat ze erg blij was met haar cadeaus hoor!

Vanaf ’n uur of half 3 druppelde iedereen binnen. ’t Was druk, chaotisch doch supergezellig! En my goodness, wat is ons meisje verwend! Bij dezen wil ik iedereen hartstikke bedanken voor de gezelligheid en alle mooie cadeaus! (en achteraf kom ik ‘r weer achter dat ik veel te weinig foto’s heb genomen / laten nemen van iedereen. Da’s wel jammer!)

4 reacties »

 • Wat een gave cadeaus heeft Robin gekregen voor haar verjaardag.
  Ondanks dat je niet zoveel foto’s hebt gemaakt heb je een goed beeld van haar Feestje!

  Reactie door Marjolein op maandag 21 februari 2011 om 22:53


 • Oh die loopfiets is gaaf en dat keukentje ook! Mooie foto’s weer en wat een heerlijk snoetje heeft dat troeleke van jullie.

  Reactie door Toaske op maandag 21 februari 2011 om 19:19


 • Wat een leuke cadeaus heeft Robin allemala gekregen! Heel gaaf keukentje, een scooterloopfiets en een poetskar. Een echte meidenverjaardag met meidencadeaus dus.

  Reactie door Ruthy op maandag 21 februari 2011 om 9:53


 • Maar je hèbt tenminste nog foto’s! Het is me wel eens overkomen dat ik er dus geen 1 had 🙁 Maar wat is ze verwend zeg! En een heuse hulp in de huishouding erbij zie ik 🙂 Dat roze Hello-Kitty ding is ook geweldig zeg!

  Reactie door Annemarie op maandag 21 februari 2011 om 8:50


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter