jul

30

 
Huisvrouwenvlijt deel 2

Image posted by MobyPicture.com
– Posted using MobyPicture.com

3 reacties »

 • Lekkere knalkleur zeg. Samen met die van z’n zus ziet dat er vast gaaf uit.

  Reactie door Toaske op vrijdag 30 juli 2010 om 19:10


 • Overigens pak jij het wel iets professioneler aan als ik.
  Ik had geen zin om de hele stoel te demonteren. haha!

  Reactie door Ruthy op vrijdag 30 juli 2010 om 15:36


 • Je hebt me aangestoken. Ik heb zojuist onze kinderstoel zwart geverfd 🙂

  Ik moest gelijk aan je blogje denken en vroeg me al af hoe ‘deel 2’ eruit zou zien. Ik had eigenlijk gedacht dat je dan bloemetjes op de roze stoel zou schilderen, of iets dergelijks. Of heb ik je nu op een idee gebracht voor ‘huisvrouwenvlijt deel 3’ (bloemetjes voor Robin) en ‘deel 4’ (een autootje voor Jonne)?

  Reactie door Ruthy op vrijdag 30 juli 2010 om 15:35


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter