jun

30

 
Poco Loco!

Jonne is gék op Mini Loco en mag van mij 2 nieuwe boekjes uitzoeken. Hij kiest voor Pluk vd Petteflet en Nijntje. We rekenen af, de meneer achter de kassa doet de boekjes in ’n zakje en plakt ’t zakje dicht. Jonne pakt ’t aan en we lopen de winkel uit.

Jonne: “Mam, is dit ’n cadeautje?”
Ik “Nee, nouja, eigenlijk wel een beetje, voor jou.”
Jonne: “oh leuk, ben benieuwd wat er inzit!”

:biggrin:

Jonne, in de auto, tegen zichzelf: “Ik heb ’n cadeautje, wát zal er in zitten?” en dan tegen mij: “Mam, ik weet ’t wel hoor, maar jij mag niet zeggen wat erin zit, jij mag niet zeggen dat ‘r 2 Mini Loco boekjes inzitten!”

:happy:

5 reacties »

 • Haha! Dat is nog eens een manier om het voor jezelf lekker spannend en leuk te maken 🙂

  Reactie door Ruthy op donderdag 8 juli 2010 om 0:17


 • Hahaha, wat een lekker ding.

  Reactie door daisy op vrijdag 2 juli 2010 om 15:39


 • Heerlijk zo’n gesprek met je zoon!

  Reactie door Toaske op woensdag 30 juni 2010 om 20:10


 • Wat een schatje, verder kan ik me alleen maar bij Ri aansluiten, wat een rijkdom!

  Reactie door masara op woensdag 30 juni 2010 om 15:26


 • Wat een heerlijk joch.

  En dan te bedenken dat je ook de vrouwelijke uitvoering hebt. Wat een rijkdom.

  Reactie door Ri op woensdag 30 juni 2010 om 14:48


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter