mei

23

 
Haaaai!

’t Is geloof ik tegenwoordig hélemaal hip en hot om te High Tea’en… offeh… is ’t eigenlijk alweer passé? Ik loop met dát soort trends altijd ’n btje achter de feiten aan… Ennieweej, Hannah had van mij voor haar verjaardag ’n tegoedbon gekregen om dat ’s ’n keer uit te proberen. Dus afgelopen dinsdag zaten wij, hip en hot als we zijn, gezellig in ’n práchtige binnentuin van Delft héél hoog te thee’en. Het dúúrde ff voordat ’t kwam (denk dat ze ons ff vergeten waren) en aangezien we die ochtend beiden niets tot nauwelijks iets gegeten hadden, begonnen we wel trek te krijgen. Eerlijk is eerlijk: het was ’t wachten méér dan waard! Damn, wat is dát lekker zeg! Als ik ‘r nóg aan denk, loopt me ’t water in de mond.

Maar zoiets moet je niet te vaak doen hoor… wel qua gezelligheid hoor en die thee is ook de boosdoener niet. Ik denk alleen dat dat “high” voor “hoog caloriegehalte” staat. Ik hoefde die avond verder nix meer te eten.

Ik kan niet wáchten op de “Huge Get Together” komend najaar, waar we ook zullen gaan High Tea’en. Tot die tijd ga ik gewoon aan de selderijstengels en de rijstwafels… ofzoiets! 😉

7 reacties »

 • hhmm lekker, ik kan nog wel een paar kilootjes gebruiken. Ben helemaal voor!!!!
  Heb dr zin an

  Reactie door maureen op dinsdag 25 mei 2010 om 15:33


 • High tea is nóóit passé! Ziet er héérlijk uit en ik verheug me al enorm op de GLAM-high-tea!

  Reactie door Caroline op maandag 24 mei 2010 om 12:46


 • Dat zijn nog eens cadeautjes waar je zelf ook wat aan hebt! Lekker zeg! Ik heb het een keer met al mn zussen gedaan, denk er nog vaak aan terug hòe lekker..ehh leuk het was 🙂

  Reactie door Annemarie op zondag 23 mei 2010 om 20:19


 • Oeh, dat ziet er erg lekke ruit, en idd: ik heb ook al super veel zin in septeber 🙂

  Reactie door Ruthy op zondag 23 mei 2010 om 19:35


 • Kijk, dan hebben jullie alvast geoefend. Ik heb zo’n zin in 12 september!

  Reactie door Toaske op zondag 23 mei 2010 om 13:26


 • Zo dát zijn nog eens cadeaus om te geven, vooral als je zelf mee mag 😉 …mmmmm

  Reactie door masara op zondag 23 mei 2010 om 8:06


 • Zo hé, dat ziet er tof uit.

  Reactie door 10-eke op zondag 23 mei 2010 om 7:18


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter