mrt

26

 
ID idee

Alsof ’n mens niet genoeg uitdagingen in z’n leven heeft, stond vandaag o.a. het maken van pasfoto’s op de agenda. Mijn eigen paspoort is eind van de maand verlopen en aangezien er diverse wetswijzigingen zijn geweest rond het bijschrijven van kinderen in je paspoort, heb ik besloten om ’n ID kaart voor ons alle 3 aan te schaffen. Dús moesten we eerst allemaal op de foto.

Tja, wat zal ik van de foto’s zeggen? Ik vind ’t altijd ’n dráma! Ik bedoel, hé, ik weet ook wel, there’s only so much a photographer can do about it maarreh… waarom moeten die dingen altijd zo flets worden? Ach, eerlijk gezegd vind ik ze nog  meevallen. En helemaal die van Robin. ’t Arme zieke kipje. Ze heeft al ’n paar dagen flinke koorts. Vraag me niet wat ’t is, ‘r zal wel weer ’n tandje doorkomen ofzo. En de opa’s en oma’s zullen ze schitterend vinden (don’t worry, indien gewenst hebben we ’n kopietje voor jullie hoor ;-)) Nou goed en ná deze schitterende fotosessie haastten wij ons richting het stadhuis om de desbetreffende documenten aan te vragen.

Eigenlijk wilden we daarná met z’n allen naar de geitenboerderij maar gezien de toch nog aanwezige koorts bij Robin, is Erik met haar thuis gebleven en zijn Jonne en ik er samen met  Cynthia en Juul naartoe gegaan. Vond ’t sowieso al véél te lang geleden dat we elkaar gezien hadden. En dat was uiteraard wederom erg gezellig. De foto’s heeft Cynth voornamelijk genomen met haar nieuwe speledingetje dus die komen vast nog.

Ennieweej, volgende week donderdag mogen we onze reisdocumenten ophalen. En daar moeten de kids ook weer állebei voor aanwezig zijn, handig hé? Op zich maakt ’t niet uit wat ’t is toch op een dag dat ze sowieso thuis zijn maarreh, is ’t niet ’n tikkeltje omslachtig dat minderjarige kids dan ook weer mee moeten om hun ID kaart op te halen? Maarja, regels zijn regels, mevrouwtjuh!

10 reacties »

  • Ik vind ze écht heel leuk geworden! Robin krijgt al lang haar. Ik zal nooit vergeten dat je het toen afgeschoren had. Wat een lef, dacht ik nog!

    Reactie door Mimi op zaterdag 27 maart 2010 om 9:53


  • ik vind ze leuk hoor, die pasfoto’s!
    Ze lijken beter dan de mijne.
    ik keek nog lelijker 😉

    ow en weet je.. je moet er een jaar of tig mee doen :S bah!

    Reactie door Saskia op vrijdag 26 maart 2010 om 16:08


  • IEdere keer als ik Jonne zie, dan denk ik gelijk aan Timo. Het zoontje van een vriendin, echt, ze zouden broers kunnen zijn.

    Reactie door Toaske op vrijdag 26 maart 2010 om 15:27


  • Ze zijn leuk geworden, de pasfoto’s! En ik blijf het jammer vinden dat je niet meer mag lachen op de foto. Jonne doet ’t stiekum toch 😉

    Reactie door Ruthy op vrijdag 26 maart 2010 om 12:13


  • Ik vind het leuke foto’s hoor! Ok, het kan spontaner, maar als je ziet hoe streng de eisen zijn en hoe chagrijnig men er gemiddeld op staat, dan is dit echt heel leuk hoor. En dat flets vind ik ook wel meevallen. Wel een hoop gedoe dat ze ook weer mee moeten met ophalen. Gelukkig ben je er daarna voor vijf jaar vanaf 😉 .

    Reactie door Renske op vrijdag 26 maart 2010 om 11:43


  • Wat een leuke foto’s! Ik moet vandaag ook nieuwe foto’s voor een paspoort laten maken en ik vrees nu al dat ze Heel Erg Lelijk gaan worden #ikhaatpasfoto’smaken

    Reactie door Ilse op vrijdag 26 maart 2010 om 11:30


  • Wij hebben laatst een Paspoort voor Timo aangevraagd en opgehaald. daar moest Timo ook bij aanwezig zijn, Hij heeft alle 2 de keren doorgeslapen.
    Vind wel grappig dat er op staat: niet in staat om te tekenen.
    En hij is de komende 5 jaar 56cm 😉

    Reactie door Marjolein op vrijdag 26 maart 2010 om 10:28


  • Ik vind deze zeer geschikt hoor 🙂
    Toen mij jongens ervoor op de foto moesten leken het net boeven 😉

    Reactie door Annemarie op vrijdag 26 maart 2010 om 8:47


  • hahahahaha, ik neem aan dat Robin nog geen “ID” kan zeggen, ik zou maar ff niets aan haar kapsel veranderen en ze dezelfde kleren als op de foto aan doen. Stel je voor dat je anders de ID niet mee krijgt!

    Wat een bureaucratie zeg….!!!

    Daarnaast ik vind het erg mooie foto’s, tuurlijk je hebt regelmatig nog mooiere plaatjes op je blog staan, maar voor dat het pasfoto’s zijn….super! Dat fletse valt best mee :getlost:

    Reactie door masara op vrijdag 26 maart 2010 om 8:18


  • ja, want dan moeten ze weer zeggen dat jij hun mamma bent. En ik denk dat ze aan Jonne vragen hoe hij heet………ze geven die ID kaarten natuurlijk niet zomaar mee. Leuke foto’s van jullie drie!

    Reactie door 10-eke op vrijdag 26 maart 2010 om 7:24


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter