mrt

22

 
Nèt als Karlijn

Sinds ’n half jaartje ofzo kan Jonne zélf z’n jas aan doen. Dat moet altijd op ’n speciale manier, namelijk “net als Karlijn“! Dit riep hij zó vaak terwijl ik mij afvroeg of hij eigenlijk nog wel wist wie Karlijn is/was. Karlijn is hún oudste dochter en 1 dag ná Jonne geboren. Zo zijn wij ooit via onze logjes met elkaar in contact gekomen. En ondanks dat we elkaar via Twitter/MSN/logreacties regelmátig spreken, hebben we elkaar tot nu toe pas 3x irl gezien. We wonen namelijk ook niet écht om de hoek. Toch heeft dit meisje bij Jonne ’n onuitwisbare indruk achtergelaten. Van haar heeft hij  namelijk geleerd dat ie z’n jas  met de buitenkant op de grond moet/mag gooien, capuchon naar ‘m toe . Dan steekt ie z’n armen in de mouwen en gooit z’n jas óver z’n hoofd zodat ie ‘m aanheeft. En dát is dus “nèt als Karlijn”.

Niet alleen vrijdag maar ook zaterdag hadden we ’n heerlijk dagje. Nadat ik gelukkig ff had mogen blijven liggen ivm wederom ’n roerige nacht met dochterlief (alsin, dat ze rond ’n uur of 4, 5 wakker werd en pas rond ’n uur of 7 weer in slaap viel. Net op dát moment werd zoonlief wakker :dizzy: ), ging ik met de kids in bad. We kregen die middag namelijk bezoek van Annemieke en haar meiden.

Na ’n korte gewenningsperiode konden Jonne en Karlijn ’t gelijk prima met elkaar vinden. Er werd gedanst op K3, cakejes gebakken, op Jonnes slaapkamer gespeeld én geWii’d. En ook de combi Robin en Liset was erg grappig. Okay, toegegeven, ’t moment dat Robin in het wipstoeltje wilde gaan staan terwijl Liset daar ín lag, was misschien niet helemaal goed getimed maar verder was ’t helemaal leuk en kregen zelfs de moeders zo nu en dan de gelegenheid om lekker bij te beppen. Naar mijn idee nog steeds te weinig hoor en ik opteer nog stééds voor ’n afspraak zónder kids maar goed, het begin is ‘r!

Aan het eind van de dag konden de 2 bijna-kleuters maar met moeite afscheid van elkaar nemen. Dat was zeer aandoenlijk om te zien :biggrin: En ook ik hoop moeders weer snel te spreken/zien!!! Oh enneh, op zich hebben wij ‘r geen bezwaar tegen als de vaders er dan ook bij zijn hoor…

200310 klein

En wat gebeurde er nog meer dit weekend? Ohja, Robin heeft de vreemde gewoonte om zèlf in haar poppenwagen óf zweedse rollator te gaan zitten. Toch zijn die dingen ook weer niet dúsdanig stevig. Daar is Robin nu ook achter. Door dat ze íets teveel naar áchter had zitten leunen, viel het karretje om, bóvenop d’r hoofd. Met als gevolg, ’n enorme blauwe plek op haar jukbeen.
Daarnaast speelde Jonne vandaag kappertje en knipte ’n flinke hap uit zijn eigen pony. Héél charmant! Like mother like son. Maakt z’n moeder geen soepzooitje van zijn (of haar eigen) kapsel, dan doet ie ’t zélf wel! 😉 Ohwell, never a dull moment at my place!!!

7 reacties »

 • Twas errug gezellig…. maar om eens echt door te praten….. Nou ja, je zei het zelf al. Gaan we doen.

  Dank voor de mooie kleertjes zoals je kon zien in het vorige logje heeft ze ze al aan hihi.

  De foto’s van zaterdag wil je die even naar mij toesturen? Gewoon via mn gmail. die is nog lang niet vol.

  Veel liefs van Mieke

  PS: Ben zo vrij geweest om een link naar jouw bericht te zetten…. de redenen lees je daar vanzelf hihi. En komt nog bij dat ik NU met Karlijn schoenen moet gaan kopen.

  Reactie door Mieke, mama van Karlijn, Marloes en Liset op woensdag 24 maart 2010 om 12:15


 • Hihihihihihi, aan de foto’s te zien kunnen ze het prima met elkaar vinden .. bigg hug!
  Hahahaha.

  groetjes Marian
  mamma Thomas en Rens

  Reactie door Thomas op woensdag 24 maart 2010 om 11:17


 • Ik denk dat ik vanaf nu ook alleen nog maar zo m’n jas aan wil trekken…
  Veel leuker!
  :cheerful:

  Reactie door daisy op woensdag 24 maart 2010 om 10:02


 • ow wat lief zeg! Ze pakken zoveel op van andere kinderen op deze leeftijd! Zo kreeg Manon dr ‘ik kan zelf mijn jas dicht doen’ diploma. Echt dat ik het niet meer mag doen nu. Ideaal trouwens hihi. Wat een lieve foto’s zeg! En gezellig ook!

  Reactie door Annemarie op maandag 22 maart 2010 om 14:22


 • Leuk setje hoor, Karlijn en Jonne 😉
  Dat van die jas deed mijn buurmeisje ook. Zo slim.
  Ik kan me niet herinneren dat ik dat vroeger ook deed!

  Reactie door Saskia op maandag 22 maart 2010 om 11:59


 • Gelukkig knipte Jonne geen hap uit Karlijn d’r mooie ponny!

  Reactie door Ruthy op maandag 22 maart 2010 om 10:14


 • Weer een leuke weblogontmoeting dus. Gaaf. Wat een initiatief, zelf aan het knippen! 😉

  Reactie door Toaske op maandag 22 maart 2010 om 7:33


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter