feb

15

 
Flashback…

Nog één nachtje slapen en dan is mijn kleine meisje alweer ’n jaar! 

Tja,en dan ga je mijmeren hé… over dat jaar geleden… hoe ’t allemaal ging. Zucht! Ik moet ‘r toch niet aan dénken om ’t nog ’n x over te moeten doen! Sorry hoor, maar wát ’n ellénde vond ik die bevalling en dat gedoe met rug. Wat was ik (om méérdere redenen uiteraard) ZIELSGELUKKIG toen mijn meisje eenmaal geboren was, gezond en wel en met álles erop en eraan. En da’s dus alweer ’n jáár geleden… tjemig… ’t gaat hard! 😉

8 reacties »

 • Wow, wat vliegt de tijd toch!

  Reactie door Toaske op maandag 15 februari 2010 om 15:26


 • “Trip down memory-lane”
  ook hier nog geregeld hoor, mijn bevalling van Renske was ook behoorlijk onverwachts (een KS) Maar gelukkig is het elke dag weer gennieten van zo`n meiske! Fijne dag morgen, en ja kleine meisjes worden veel te snel groot!

  Reactie door Trudy op maandag 15 februari 2010 om 14:35


 • Dus geen 3e Cat???
  Hoe dan ook…die helse bevalling bracht wel dat iniminimensje….en oooh wat was ze klein he. Die kleinde handjes en voetjes en alles erop en eraan….
  sjemig is het al weer zo lang gelee dat ik ben geweest????

  Morgen de grote dag…op naar being a dreumes!!!

  Reactie door maureen op maandag 15 februari 2010 om 14:02


 • Ja, dat terugdenken blijf je volgens mij elk jaar doen, en altijd.

  Reactie door Ruthy op maandag 15 februari 2010 om 12:07


 • Tijd gaat idd supersnel en ik heb het ook hoor, geen bevallingen meer voor mij. Morgen is ze echt geen baby meer, maar een dreumes en ik weet het nog goed dat we maandag met z’n allen aan twitter gkluisterd waren, wat zal dat leuk zijn voor Robin om ooit terug te lezen. Een hele gezellige dag voor jullie! 🙂

  Reactie door San op maandag 15 februari 2010 om 11:44


 • Ik weet het nog zo goed. En de live Twitter bevalling! Alvast van harte en tot de 20e!

  Reactie door Esjuh© op maandag 15 februari 2010 om 10:54


 • Pfff, alweer een jaar!

  Reactie door MaSis op maandag 15 februari 2010 om 10:38


 • ’t Gaat veel te hard en ze zijn veels te snel groot. Morgen is het babytijdperk alweer voorbij en heb je ook alweer een dreumesje!

  Reactie door MaMarjan op maandag 15 februari 2010 om 7:09


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter