feb

8

 
Mijn Plukjes

Ah welnee, ’t lijkt helemaal niet op ’t karretje van Pluk, dat zie ik ook wel. De énige overeenkomst is, dat íe ook rood is, meer niet. Maar dat dóet ‘r niet toe. Ik vond de associatie gewoon leuk. En dat komt ook meer door de piekerige haartjes van m’n liefies 😉
Dit rode karretje kreeg Jonne voor z’n eerste verjaardag. Jah, typisch zo’n eerste verjaardagscadeau. Maar om nou voor Robin weer ’n nieuwe te kopen, vind ik ’n tikkie onzin. Er zijn hier en daar wat stickers af maar voor de rest is ie nog prima in orde. Ik was ‘m eigenlijk ’n btje vergeten. Stond op Jonnes kamer. Vandaag maar weer ’s naar beneden gehaald en ze vond ‘m gelijk hélemaal te gék! Nouja, tótdat ze ‘r afviel… toen wilde ze niet meer 😉 Ohwell, komt vast wel weer 😉
Als je goed kijkt, kan je wel zien dat Jonne in die tijd ’n stuk groter was, hij kan namelijk al mákkelijk met z’n voeten bij de grond. Dat lukt Robin maar nét. Vandaar dat ze ‘r ook afviel met afstappen, waarschijnlijk. ‘k Zag trouwens ook dat ze dezelfde joggingbroek aan hebben op de foto’s. Jonne destijds en Robin nú. (ff voor de duidelijkheid: dat jongetje in dat witte shirtje is Jonne, één dag na z’n 1e verjaardag, de rest van de foto’s is gisteren genomen)

Maargoed, dat hield dus in dat we voor haar iets anders moesten bedenken voor haar eerste verjaardag. Vond dat nog niet eens gemakkelijk maar geloof wel dat we goed geslaagd zijn. Wát? dat zien jullie tzt wel.

5 reacties »

 • Grappig karretje en ziet er zeker nog goed uit, dus waarom een nieuwe.
  Jullie hebben trouwens een leuk kado voor Robin gekocht.
  Zal ze vast geweldig vinden.

  Reactie door Marjolein op vrijdag 12 februari 2010 om 23:01


 • hey wat schattig, leuk zeg!!! Ik vind het ook super dat je weer wat meer berichtjes plaatst :biggrin:

  3x raden wat Sara waarschijnlijk voor d’r eerste verjaardag krijgt hahhaha, typisch maar toch…

  Reactie door masara op maandag 8 februari 2010 om 14:42


 • Leuk om zo te vergelijken en het lengteverschil tussen dame en heer is idd aanzienlijk! Maar goed, meisjes zijn over het algemeen ook wat kleiner. Daar zal het hem wel in zitten.
  Leuk wagentje trouwens!

  Reactie door Ruthy op maandag 8 februari 2010 om 10:11


 • Oh wat grappig die foto’s zo. Leuk om te vergelijken.

  Reactie door Toaske op maandag 8 februari 2010 om 8:30


 • Wat een leuk karretje zeg. Grappig dat Jonne toen groter was. Robin komt er ook wel, met het racevoertuig:)

  Reactie door saskia op maandag 8 februari 2010 om 8:06


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter