feb

6

 
Alááfff!

Laat ik héél eerlijk zijn: carnaval is níx voor mij! Sterker nog: ik háát ’t! Net als Après Ski: ben gék op skiën en ff aan ’t eind van de dag wat drinken a.k.a. apres skiën doe ik ook graag maar die muziek erbij veráfschuw ik!

Het spijt me zéér, of, eigenlijk helemaal niet maar ik moet ‘r niet aan dénken om de komende dagen in Brabant of Limburg moeten te zijn! Met alle respect maar ik kán die knop gewoon níet omzetten. Let wel, ik kom zo’n díkke 100 km bóven die rivieren vandaan hé! De énige keer dat ik voor carnaval verkleed ben geweest, was in de éérste klas van de lagere school (’t huidige “groep 3”) en daar wil ik ’t graag bij laten!

Maar voor kleine kindertjes vind ik ’t wat ánders. Komende week mogen ze in verband met carnaval verkleed naar ’t KDV. En Jonne wilde héél graag als piraat 😉 Dus heb ik wat van die piratenspulletjes voor ‘m gekocht. Verder doet ie dan z’n rood-wit gestreepte T-shirt aan en ik knip ’n oude broek ’n btje aan flarden. Komt hélemaal goed!
Papa deed vanavond nog even voor hoe ’n piraat doet! Aaarrrrrggghhh! :ermm: :biggrin:

Voor Robin heb ik ’n diadeem met vlechtjes én ’n hoela rokje bij de Hema gekocht. Dat rokje was wel gewoon ’n volwassenenmaat, die heb ik doormidden geknipt en nou heeft ze 2 rokjes 😉 Achja, je moet toch wát! Voor die kleintjes heeft ’t nog wel wat schattigs 😉

03022010a klein

6 reacties »

 • Hihiihihi, hier .. in het nuchtere Rotterdam .. is de carnavalsgekte ook toe geslagen. Thomas kreeg vandaag op zwemles een briefje dat ze volgende week verkleed gaan zwemmen .. tja … carnaval .. hahaha.

  Ik ben benieuwd of mijn kleine piraatje blijft drijven in zijn verkleedpakkie;-)

  groetjes Marian

  Reactie door Thomas op zaterdag 6 februari 2010 om 19:25


 • Tja, ik ga volgend weekend gewoon weer afzien want het is ook aan mij niet besteed. De kids zien er fantastisch uit hoor.

  Reactie door Toaske op zaterdag 6 februari 2010 om 18:24


 • Ik heb dr ook helemaal niks mee. Maar ow..die haarband met vlechtjes!! Die wil ik òòk! ALthans..Manonneke..dat weet ik zèker! Hahaha.leuk man!

  Reactie door Annemarie op zaterdag 6 februari 2010 om 17:19


 • Leuke foto’s van de kids! Zij hebben een leuke carnaval volgens mij.

  Reactie door Marjolein op zaterdag 6 februari 2010 om 14:28


 • hihihihihi….
  die diadeem heb ik ook, voor in de klas bij de kleuters. Komt altijd van pas. Al moet ik echt wel zeggen dat ‘ie Robin veel leuker staat, haha !

  Reactie door Jis op zaterdag 6 februari 2010 om 12:15


 • Ziet er goed uit hoor, die carnavalsoutfit!
  wij zijn ook niet zo van de carnaval, we gaan alleen naar de optocht kijken zondag.
  Sterkte daar 😉

  Reactie door Saskia op zaterdag 6 februari 2010 om 10:19


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter