jan

11

 
Dag Erben, híer is Jonne!

Vandaag zijn we met vriendinnetjes Maartje en Merel voor ’t eerst deze winter met de schaatsen het ijs op geweest. Merel vond ’t dat hele schaatsgedoe maar hélemaal níx. Ze wilde wel op ’t ijs maar was daar veel drukker met sneeuwballen gooien en daarbij zaten haar schaatsen eigenlijk alleen maar heel erg in de weg. Dus die waren zó weer uit.  

En Jonne? Vorig jaar vond ie er ook nog geen bál aan! Maar vandaag kon hij er geen genoeg van krijgen! Misschien is ’t toeval maar ik denk dat hij het stokje van Erben per vandaag overneemt. Ik voorspel u, over ’n paar jaar nieuwe rondetijden van 20 rond! (of zoiets…)

Robin zat weer héérlijk in de kar… misschien had ik dat tóch anders moeten doen, had ik ‘r moeier moeten maken want vanavond kwam ze weer voor geen méter in slaap. Maar… ik geloof dat ze nú tóch eindelijk slaapt… ssstttt! Ach, ik snáp ’t ook wel, d’r héle bovenrij tanden staat op doorkomen, zéker wel ’n stuk of 4, misschien wel 6! 1tje is nu net sinds afgelopen donderdag door. Links náást d’r grote voortand (voor de kijkers thuis rechts ;-)) Hmm, dat ging bij Jonne destijds toch wel sneller. Diens voortanden boven waren toch wel door vóór z’n 1e verjaardag…. Nah, ik hoop voor haar dat ze nu toch ook wel snel doorkomen. ’t Is volgens mij bést pijnlijk! Morgen ook maar ff langs de apotheek voor Dentinox of Gengi-gel.

5 reacties »

 • Hahaha, ik zou zeggen Sven eat your heart out! (of zoiets).

  Reactie door Toaske op dinsdag 12 januari 2010 om 22:04


 • Als ie dan maar niet zo raar gaat praten….. 😆

  Reactie door Erik op dinsdag 12 januari 2010 om 11:21


 • 20 rond is wel heel snel hoor! Een baan is 400 meter……. 😆

  Reactie door 10-eke op dinsdag 12 januari 2010 om 10:59


 • Ik denk dat Jonne ook de nieuwe Erben Wennemars wordt. Dus dat wordt op schaatsles met Jonne!

  Reactie door Marjolein op dinsdag 12 januari 2010 om 10:58


 • Hier gaat Vincent vandaag ook weer het ijs op. Dit keer met de juf en zijn klas. Ben ook benieuwd of Vincent het nog net zo leuk vindt als vorig jaar.

  Sterkte met het doorkomen van de tandjes. Daar kunnen ze echt zo’n last van hebben. Dentinox werkt in elk geval wel.
  Al gaan de tandjes van Julian niet zo snel als bij Vincent. Julian heeft er nu 4 boven en nog maar 2 onder. Volgens mij had Vincent met z’n eerste verjaardag ook al 4 tanden onder en kreeg hij met 14 maanden z’n hoektanden al. Nou ja hij zal ze vast nog wel krijgen;-)

  Reactie door MaMarjan op dinsdag 12 januari 2010 om 7:17


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter