jul

8

 
Toen ’t nog wél mooi weer was…

Okay, ik moet niet zeuren, ’t valt op zich nog wel mee, ’t is goed voor de tuin enzo en natuurlijk zijn ‘r ook mensen die niet tegen dat warme plakkerige weer kunnen maar toch… Ik vond ’t héérlijk! Voor zover ‘r enige sprake is van opleving, heb ik dat toch wel met dit weer… ben nét ’n plantje, geef me water en zon en ik heb ’t hélemaal naar m’n zin :blush: .
Ohja, met aan ’t eind van de middag natuurlijk ’n rosé’tje of ’n witbiertje :tongue:

Maargoed, van ’t weekend was ’t nog héérlijk en hebben dan ook uitgebreid genoten van ’t zwembad in de tuin.

040709

15 reacties »

 • Kwam hier via de log van tjongejongens…
  Wat een heerlijke frisse log is dit!!!
  En wat een mooi stel kids!

  Hier ook heimwee naar het lekkere weer, vandaag het zwembad maar van binnen opgezocht!

  Groetjes Mye (kom hier nog wel vaker spieken)

  Reactie door Mye op zondag 12 juli 2009 om 22:39


 • Woehaaaaaa jullie hoeven geeneens richting zwembad, dit is zoveel beter lekker thuis poedelen en spatteren en jij ook helemaal into roze gezien je bikini!!! Geweldige natte foto’s!!

  Reactie door San op zaterdag 11 juli 2009 om 21:07


 • De regen was ook nodig, maar van mij mag het nu ook weer mooi weer worden, zeker nu het weer bijna weekend is. Als ik aan het werk ben, geeft het mij niet als het slecht weer wordt, want dan kan ik er toch niet van genieten, maar nu ben ik zo weer 3 dagen vrij en dan moet het toch wel redelijk tot mooi zijn!

  Jullie pics zien er iig geweldig uit. Als ik zo iets zie zou ik ook een eigen bad in de tuin willen hebben, maar ja ruimtegebrek en een man die er niet happig op is.

  Reactie door Marjolein op vrijdag 10 juli 2009 om 8:25


 • Ik wil ook weer warm weer…..
  Hups, tuindeuren open, overal emmers en bakken met water, zandbak open, zwembandjes om, dekzeil van het zwembad en de hele dag heb je geen kind aan die kinderen.
  Robin kijkt wel een beetje angstig. Zat papa te knijpen ?

  Reactie door Xandra op donderdag 9 juli 2009 om 10:26


 • ’t is echt afkicken nu. Ik vond het warme weer ook heerlijk, wij allemaal trouwens. Vandaag hebben we de hele dag binnen kunnen zitten. Auto voor de apk, dus we konden ook geen kant op en op zulke dagen kan Vincent zijn energie niet kwijt, dus was ie erg vervelend. Zag net op buienradar dat de vooruitzichten toch weer iets beter worden. Zo’n 24 graden in het weekend. Is nog niet warm genoeg, maar is toch weer een begin!

  Reactie door MaMarjan op woensdag 8 juli 2009 om 23:03


 • Fijn, want dan kunnen wij weer genieten van die pics er van !
  Vind dit ook niks hoor, best in de herfst (ook dan toch liever een waterig zonnetje), maar niet nu !

  Reactie door Jis op woensdag 8 juli 2009 om 22:39


 • oh Cat, ik weer precies wat je bedoelt. Onze auto met dak koffer staat al sinds maandag ingepakt op de oprit. Kan geen tandenborstel meer bij…haha. Maar ik wil niet niet kamperen met zulk beroerd weer. Dus we wachten af en we wachten en weer loeren op buien-radar…..zucht. En zie daar zaterdag wordt het weer bloed heet in Zwitserland. We vertrekken donderdagnacht….joepie…..!!!!
  Druk je de duimen voor wat beter weer.
  Ien

  Reactie door Ien op woensdag 8 juli 2009 om 21:50


 • Ik ben meer het type van “ertussen-in”: deze regen ben ik al heel gauw zat , maar dat plakkerige vochtige weer is funest voor mijn astma dusssss…. Geef mij maar zo’n maximaal 25 graadjes en een lekker flauw windje en je hebt geen kind aan me!Wel leuke foto’s trouwens! zo te zien hebben jullie echt genoten!

  Reactie door Tan op woensdag 8 juli 2009 om 20:02


 • Geef mij maar lekker warm! Leuke foto’s van jullie zwembad. Zit er ook een pomp bij en chloortabletten?

  Reactie door Esjuh© op woensdag 8 juli 2009 om 18:56


 • Na het weekend komt de zon weer terug, word er gezegd. Ik hoop het, want 3 keer per dag natgeregend worden vind ik helemaal niks!

  Reactie door Ruthy op woensdag 8 juli 2009 om 16:43


 • Van mij mag het mooie weer ook wel weer. Benco vind het wat minder, maar dit is helemáál niks!
  Leuke foto’s trouwens! (heb ik de foto’s van het nieuwe zwembad gemist? Deze lijkt wel heel diep 😉 )

  Reactie door Saskia op woensdag 8 juli 2009 om 16:37


 • Ik ben er zelfs ziek van geworden. (oke..geef toe..t’zal vast niet aan het weer hebben gelegen..maar tòch hé 😉
  Geef mij nou ook dat warme weer maar, want wàt in vredesnaam moet ik 6 weken met vier kinderen binnen beginnen? :w00t: :blink:

  Reactie door Annemarie op woensdag 8 juli 2009 om 16:35


 • We vallen wel van het ene uiterste in het andere en dat is niet tof. Het scheelt potdorie 14°C hier! Geef mij een strakblauwe lucht en een graadje of 24 met ’s nachts een verfrissende bui en je hoort mij niet klagen!
  Leuke foto’s wederom trouwens.

  Reactie door Toaske op woensdag 8 juli 2009 om 16:28


 • Je doet het goed op water en zon? Nou meid, ik kan je gerust stellen; op rose doe je het ook heel aardig hoor! 😆

  Reactie door Cynthia op woensdag 8 juli 2009 om 16:26


 • hahaha dat “toen” klinkt alsof je het over maaaaanden geleden hebt 😎 maar je geeft zelf al aan, afgelopen weekend was het nog heerlijk 😉

  stiekum ben ik het wel met je eens, net (toen het droog was) naar de winkel gegaan, voor gehakt en melk, kom ik thuis begint het weer te regenen, blijkt dat de lasagne bladen en mix ook op waren :dizzy: dus wachten tot het weer ff droog wordt, kan ik dr nog een keer heen. ach tis maar 200 meter, maar vroeger toen het nog droog was……

  Reactie door masara op woensdag 8 juli 2009 om 14:30


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter