mei

16

 
3 Maanden

Nog ff ’n paar schattige kiekjes, al zeg ik ’t zelf. En ja, zoals je kan zien, heb ik ’n klein stukje van d’r haar geknipt. Niet gelijk gaan gillen, ’t staat bést leuk!

Want ’t mag in ’t begin misschien bést grappig zijn, zo’n pas geborene met zo’n flinke bos zachte sliertjes maar ’t zat inmiddels écht voor geen meter meer… ’t was nét ’n klein ananasje omdat door ’t liggen, dat lange haar op d’r achterhoofd, állemaal overeind bleef staan. En nee, ik ben ‘r níet, zoals bij Jonne destijds, met ’n tondeuze overheen gegaan maar ik heb gewoon bovenop die lange slierten wat korter gemaakt en dat staat ’n stúk beter. Bovendien heb ik héle goeie ervaringen met ’t knippen van dat eerste babyhaar want Jonne heeft daardoor nu een héle volle bos.

17 reacties »

 • Ohhh Cat wat hebben we het toch maar even goed gedaan met onze tweede! Allebei een meid MET BRUINE ogen, helemaal geweldig deze foto en alweer 3 maanden wat gaat het toch onwijs snel he!

  Reactie door San op woensdag 20 mei 2009 om 21:20


 • Ze lijkt wel een klein ananasje hahahaahahah
  het arme kind 😉
  Gelukkig heeft ze een Lieve Mama die erop toeziet dat dat niet gebeurd!
  Supermeid is het, die Robin!
  En Jonne met zijn fiets hieronder is helemaal stoer!
  Liefs,

  Saskia

  Reactie door Saskia op maandag 18 mei 2009 om 19:38


 • Wat een knap koppie heeft ze toch! Ik vind het lef hebben hoor dat je haar haren hebt geknipt. Dat zou ik echt niet gedurfd hebben toen mijn jongens nog zo klein waren. Nu wel hoor.

  Reactie door Claudia op zondag 17 mei 2009 om 17:21


 • en dan kan je mooi vlechtjes maken over een paar jaar…en staartjes….en strikjes met speldjes. Leuk joh, zo’n meisje.
  Mooi meiske.
  Is toch een kwart taart waard

  Reactie door maureen op zondag 17 mei 2009 om 13:13


 • Heeu Cat,

  ik vind het juist schattig staan zo….tis echt een mooi meiske.
  en die haarband….zooooooo lief!

  kus carola

  Reactie door carola op zondag 17 mei 2009 om 12:57


 • Ohhh Cat… 3 maanden alweer?! Wat gaat het hard he? Roan is vandaag alweer 8 weken!!

  Ik vind het echt een schitterend popje :wub:

  Reactie door Wendy op zaterdag 16 mei 2009 om 21:52


 • Oh wat ziet ze er prachtig uit!

  Reactie door Toaske op zaterdag 16 mei 2009 om 20:42


 • Mooi vrouwke is het toch! Ik vind het niets gek hoor; ik ben zelf niet zo gecharmeerd van die hele lange slierten bij babietjes (kan ook gewoon de kift zijn daar Floor nog zo káál is!) Mijn mevrouwtje heeft achter haar oortjes wél wat langere plukjes die soms over haar oortjes overeind staan; misschien ook maar eens bijknippen, gaat er onverhoopt alsnog wat charmants groeien!

  Reactie door Caroline op zaterdag 16 mei 2009 om 17:01


 • Je hoort wel vaker dat je het eerste babyhaar beter gelijk kunt knippen omdat kindjes dan veel dikker haar ervoor terugkrijgen, maar jij hebt daar dus ook echt goede ervaringen mee.
  Het staat haar best leuk hoor, die stekeltjes. Ze worden vanzelf weer langer.

  Reactie door Ruthy op zaterdag 16 mei 2009 om 15:12


 • :biggrin: Zie hier wat ik had gedaan met Isa toen zij 3 maanden was:
  http://julzz.web-log.nl/mijn_weblog/2008/07/nah-vooruit-dan.html
  Maar ikke wel met een tondeuse :tongue: Gewoon effe alle lange plukken foetsie!
  Tja en nu heb ze een bos met krullen 😆

  Leuk dat haarbandje zo.. Ik moet er ook nodig weer is eentje kopen. Die van Isa is inmiddels kapot…

  Reactie door Hannah op zaterdag 16 mei 2009 om 12:04


 • Af en toe een ander modelletje moet kunnen 😉 Vaak knapt het er alleen maar van op 🙂

  Reactie door Annemarie op zaterdag 16 mei 2009 om 11:16


 • Wat gaat de tijd snel!
  Alweer 3 maanden. Ze begint ook echt wijs uit haar oogjes te kijken. Lijkt me leuk om ook weer zo meer contact te krijgen met zo’n kleintje.
  Ik vind het ook wel weer iets beter staan. Kan het weer mooier lang groeien.

  Reactie door Marjolein op zaterdag 16 mei 2009 om 10:27


 • Wauw! 3 maanden al! 🙂

  Ik heb Jélin’s haar aan de achterkant geknipt. Ze had bovenop en achterop weinig haar, omdat het uit was gevallen. Ze had dus korte stekeltjes bovenop. Maar achterop (onderaan) viel het niet uit en sliep ze er ook niet op, dus het was inmiddels een matje geworden. Dat heb ik stiekem (toen Mister er niet was, want hij is ’t er niet mee eens; oh, oh, wat gevaarlijk om haartjes te knippen) afgeknipt.

  Véél enger vind ik nageltjes knippen. Ook dát mag ik niet doen als Mister erbij is, want dat vind ie nog enger. Wat een wátje eigenlijk zeg! 😉

  Reactie door Sissi op zaterdag 16 mei 2009 om 9:07


 • Is toch prima?!? Ik kwam laatst foto’s tegen van Jamie met van die lange slierten… Met 7 maanden is hij pas voor het eerst geknipt… en als ik dan die foto’s zie baal ik dat ik het niet eerder heb gedaan… dus heel goed van je!

  Reactie door Maaika op zaterdag 16 mei 2009 om 8:54


 • het is een schatje! Blijft die haarband zitten???

  Ik heb Sanne’s haar wel een keer met de tondeuse gedaan, met een half jaar nog ofzo. Ze had niet heel veel maar wel heel ongelijk haar.. Maar ik doe het echt nooit mee zelf, vind ik erg eng :cwy: ! Mijn zus heeft ook nog een keer gelijk geknipt, maar het groeit erg ongelijk geloof ik…Binnenkort gaan we even naar de echte kapper.

  Reactie door tineke op zaterdag 16 mei 2009 om 8:35


 • Ziet goed uit hoor de nieuwe “hair-do” van Robin… en wat kijkt ze lekker slim naar de camera!. :biggrin:

  Reactie door tan op zaterdag 16 mei 2009 om 7:35


 • 3 maanden alweer. Wat gaat het toch snel! Wat kijkt ze ook ongelooflijk wijs naar de camera. En het staat haar goed hoor dat geknipte haar. Ik wil hier binnenkort ook even aan de slag. Ondanks dat Julian niet zo’n lange bos haar had als Vincent (die moest echt met 4 maanden naar de kapper, zo lang had hij het! Ik kreeg allerlei opmerkingen van: wat een mooi meisje etc ;-( En dat kappersbezoek was toen ook direct om de twee maanden nodig!) krijgt ook Julian nu van die rare slierten die veel langer zijn dan de rest van het haar. Omdat ik het haar van Eric en Vincent tegenwoordig ook zelf knip, durf ik dit ook wel aan bij Julian.

  Reactie door MaMarjan op zaterdag 16 mei 2009 om 6:25


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter