mei

9

 
Who’s yo’mama?!

“Goh, wat lijkt Robin op jou!” Flinke bos haar, bruine ogen… tja… je zou ’t op ’t eerste gezicht wél zeggen. Totdat ik deze foto van Erik ‘r weer ’s bijpakte (ff voor de duidelijkheid: rechtsonder) KIJK NOU ‘S NAAR DE VORM VAN DIE OGEN!!! Ze lijkt helemáál niet op mij! Ze lijkt op Erik! Ohwell, zoals je hier kan zien, was dat met Jonne in ’t begin ook zo, die leek ook sprékend op Erik. Inmiddels is ie ’n btje opgedroogd en vind ik ‘m tóch weer meer op mij lijken, óndanks ’t blonde haar en z’n blauwe ogen 😉

Ennieweej, ik ben donderdag dus weer ’s met Robin bij ’t CB geweest. Ze weegt inmiddels 5340 gram en is krap 57 cm. Dat spugen… tja, lastig maar ‘r is niet zoveel aan te doen. Wat ik al eerder zei, ’t is vervelend…maar zolang ze ‘r nog zó stralend uitziet, maken we ons maar geen zorgen.

Die foto van mij rechtsboven (ja, da’s idd ’t zelfde pyjamashirtje) is ’n b’tje vertekend maar dat komt omdat ’t ’n foto van ’n foto is. Ik krijg op Vista die scanner van ons niet aan de praat, héél irritant. Morgen toch nóg maar ’s proberen.

11 reacties »

 • Ik moet naar de oogarts denk ik. Ik zie het niet. Nah ja een beetje dan. Maar Robin is zo Cat. Ik dacht eerst even dat je twee foto’s van Robin bovenaan geplaatst had.
  Ien

  Reactie door ien op zondag 10 mei 2009 om 20:42


 • Jonne is dus linksonderin? In that case vind ik Erik, Jonne en Robin erg veel opelkaar lijken. Sorry mom… Al wilde ik zelf juist graag dat de kinderen meer van papa zouden hebben. Die heeft een mooie bos donkere krullen namelijk…

  Reactie door Mimi op zondag 10 mei 2009 om 0:11


 • Wat leuk om de vergelijkingen te zien!
  Het zijn 2 totaal verschillende kids, maar wel kinderen van hun ouders.

  Ik lijk heel veel op mijn moeder, maar heb ook weer trekken van mijn vader!

  Reactie door Marjolein op zaterdag 9 mei 2009 om 21:51


 • Wat leuk dta je nog kleertjes van jezelf hebt die Robin nu past en aan heeft!
  Ik had laatste een hele tas kleding van mijn moeder gekregen maar helaas is vrijwel alles alweer te klein voor Fee-Luna. Er zaten best leuke retro dingen bij 🙂

  En ik vind haar op deze foto’s zowel heel erg veel op jou als op Erik lijken.

  Reactie door Ruthy op zaterdag 9 mei 2009 om 21:23


 • Ja, als je de foto’s ZO naast elkaar legt dan moet ik je gelijk geven , maar ik vind Robin toch op jou lijken hoor !punt!
  jammer dat er tegen het spugen weinig gedaan kan worden , maar zoals je al zelf zegt : zolang ze er goed uitziet zal ze toch wel genoeg voeding binnenkrijgen ( en houden !).Oja ! alvast een leuke moederdag morgen! :biggrin:

  Reactie door tan op zaterdag 9 mei 2009 om 20:28


 • Wat leuk zeg die foto’s van jullie allemaal.

  Reactie door Toaske op zaterdag 9 mei 2009 om 10:25


 • De gelijkenis is inderdaad wel heel sprekend. Maar die bovenste foto van jou ook hoor!! Daar zie je dat ze jouw neus heeft hihi.
  Dus toch een samenvoeging van beiden he!!!

  Mieke

  Reactie door Mieke (mama van Karlijn en Marloes*) op zaterdag 9 mei 2009 om 10:18


 • Leuk zeg, dat je die foto’s allemaal vergelijkt zo!
  en ze lijken op..zichzelf 😉
  bij mijn vaders familie leek ik altijd op mijn vader,
  en bij mijn moeders familie leek ik op mijn moeder…
  eens zijn ze het nooit geworden 😉
  fijn weekend!

  Reactie door Saskia op zaterdag 9 mei 2009 om 9:34


 • HIhi ,,, nice gedaan joh!! Joh er zit toch een beetje van pappa en een beetje van mamma in.. dusseh…… all things are possible!!!

  off-topic:
  Ik had al gestemd en mijn reactie achtergelaten op de GLZM hyve.. heb je die dan gemist ofzo?! :cheerful:

  Reactie door Hannah op zaterdag 9 mei 2009 om 9:10


 • Gaaaf!! Leuk is dit he? Die van Jonne en Erik lijken ook qua ‘pose’ heel erg op elkaar, goed bij elkaar gezocht!! Ik ga morgen naar mijn moeder, en dan daar op zolder even op fotoboekenjacht!!

  Reactie door Aagje op zaterdag 9 mei 2009 om 8:03


 • Zo hé, een kleintje dus, maar met d’r gewicht is zeker niks mis 😀 Dat spugen lijkt me ook helemaal niet erg. Ze ziet er zó gezond uit 🙂 Ik vind Robin toch echt op jou lijken en Jonne op Erik. Vooral op de babyfoto’s in ieder geval!

  Zo lijkt Jélin erg op mij. Als je een babyfoto van mij ziet, zou hij zo in haar album kunnen. Behalve de oren, die leken best wel op die van haar vader. Op wat kleine details na. Totdat ik mijn oma’s oren zag! Er zat dus helemaal niks van Mister bij. Maar de laatste tijd lijkt ze steeds meer op hem. Niet qua uiterlijk, maar qua uitstraling ofzo. In haar ogen zie je Mister, terwijl de vorm dan wel weer van mij is.

  Krijgt Robin ook nog steeds elke keer prikjes?

  Reactie door Sissi op zaterdag 9 mei 2009 om 7:41


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter