mei

7

 
Updeetje

Grappig, ik heb al ’n paar dagen niets gepost en gelijk zijn er mensen die vragen of ’t wel goed gaat omdat ’t zo stil is. Ja hoor, hier gaat alles best goed. De laptop doet ’t weer (thx buum!!) en zélfs de tv geeft weer normaal beeld. Onze (andere) buren zijn ’n paar weken geleden verhuisd en de UPC had de verkeerde kabel afgesloten, vandaar… maargoed, hij doet ’t gelukkig weer.

Met Jonne gaat ’t prima. Die is vandaag gisteren weer lekker naar ’t KDV geweest. Heeft afgelopen dagen overigens al 2x op de wc geplast!!! ’t Potje slaat ie volgens mij over en dat vind ik wel best. Neemt niet weg dat ’t nog ’n lange weg wordt hoor, meneer is nog niet bij benádering zindelijk. Maargoed, ’t komt ongetwijfeld vanzelf (voordat ie ’n jaar of 16 is :biggrin: )

Met (inmiddels niet meer zo) kleine Robin gaat ’t ook hartstikke goed, al vind ik wel dat ze nog stééds heel veel melk teruggeeft. Ik ben sinds ’n paar dagen tóch maar overgestapt op de oude vertrouwde Nutrilon. Ik weet dat men zegt dat je niet zo vaak moet wisselen van voeding maar ik had gehoopt dat ’t met die voeding misschien minder zou worden. Dat leek in éérste instantie wél zo te zijn maar na ’n paar flessen kwam ‘r toch weer ’n flinke gulp terug. En ’t maakt niet uit of ik de voeding nou dikker maak want dan komt ‘r gewoon ’n dikkere substantie terug. Baal ik van. En ‘r valt geen peil op te trekken. Het gebeurt wel váák maar ook weer niet bij iedere fles. Maargoed, niet dat ik me ernstig zorgen maak hoor, ze oogt nog steeds blákend gezond maar ’t is gewoon vervelend. Ook voor haar volgens mij… ga maar na: overgeven is nooit leuk! Toch moet ze ‘r niet van huilen ofzo, gelukkig. Ennieweej, morgen vandaag moet ik weer naar ’t cb dus dan zal ik ’s ff vragen wat hier aan te doen is.
Voorts zijn de ándere lampen binnen… jaaaa… Toaske, Linda, jullie hadden idd gelijk! Deze zijn véél leuker! Wel ietsje lichter dan verwacht maar stúkke beter dan die bollen. Nu tzt nog ander laminaat en dan is die kamer af…. voorlopig! 😉 

Goed, inmiddels is ’t ’n paar uur verder. Moeders, je mag weer trots op me zijn!!! Je zal de zolder niet herkennen… nah, bijna niet dan. “hoebedoeluh???” Ach, ’n paar mensen die mij iets beter kennen
(Cynthia bv :blush: ) weten dat ik niet zo héél erg fanatiek ben in was wegvouwen, strijken en dát soort onbenullige dingen. Gisterenavond (of was ’t nou al éérgisteren?) ben ik tóch maar ’s begonnen want ‘r lág nog al wat…. tja en dan moet ’t áf ook hé… nou ja, bíjna dan… mááááárrrr, ik heb ’n flink gat geslagen in de “voorraad” :w00t: Alleen, weet je wat ’t irritante is: ER KOMT GEEN EIND AAN!!! Denk je alles ’n btje te hebben weggewerkt, komt er zónder pardon weer ’n nieuwe lading! Gekmákend!!!

Ennieweej, ff met betrekking tot de Grand Log Zomermeeting: Kijk hier ff want er is ’n datum + locatie gepland. Het is wel prettig om een klein beetje een indicatie te krijgen op hoeveel mensen we kunnen rekenen dus laat hier ajb ff weten of je ook komt en met hoeveel. De wederhelften zijn overigens ook van hárte welkom hoor!!!

17 reacties »

 • Deze lampen zijn inderdaad leuker. :tongue:

  Reactie door Esjuh© op maandag 11 mei 2009 om 9:44


 • Achteraf gezien vind ik deze lampen wel érg mooi bij de kamer passen zeg!
  Gaaf zo.
  Stoer hoor al op de wc..die Jonne.
  Zijn leeftijdsgenootje zie een potje nog niet eens zitten
  Maar missch komt er ook snel een wending.
  Met 3 jr wil ik wat serieuzer beginnen ermee.

  Reactie door mama van bastian en christian op vrijdag 8 mei 2009 om 23:49


 • Mooi hoor. Maar waar heb je nu weer die andere lampen gelaten dan. Of ga je die verloten op de meeting. (Komt Maureentje en co ook op de meeting. Ik mis ze geloof op de lijst??? )Neem jij Ruben ook mee…vraagje van Irza. Ik heb er echt zin in. En wat groeien jullie kids. Vooral Ruben :silly: :silly: gaat hard echt dat hele super kleine is nu weg hé. Zucht het gaat zo snel.
  Ien

  Reactie door ien op vrijdag 8 mei 2009 om 21:53


 • Ziet er heel erg mooi uit… wat een heerlijke meidenkamer!!! (zal binnenkort eens foto’s van die van Karlijn maken, maar wil ze graag bewerken, en weet niet of ik daar tijd voor vind!! )

  Liefs Mieke

  Reactie door Mieke (mama van Karlijn en Marloes*) op vrijdag 8 mei 2009 om 14:53


 • inderdaad, véél leuker! :happy:
  Linda heeft daar zo’n goede kijk op. Toaske ook trouwens 😉

  Reactie door linda op vrijdag 8 mei 2009 om 12:22


 • Nu de lampen hangen zijn deze idd toch leuker!
  Ik kom denk ik wel naar de Meeting, moet nog even vrij vragen want ik werk normaal op zondagochtend en nu ben ik wel wat uurtjes aan reistijd kwijt. Ik kom waarschijnlijk alleen met de kids.

  Reactie door MaMarjan op vrijdag 8 mei 2009 om 9:21


 • Woahahahaha Ik heb gisteravond het spammen opnieuw uitgevonden !!!!!
  Kreeg zelfs een tik over mijn vinger van hyves hahahahahahahahaha :wub:

  Reactie door Peetjes op vrijdag 8 mei 2009 om 7:54


 • Ja..waar zàt je in vredesnaam? :tongue:
  maar oke..deze lampen zijn ook echt heel erg leuk! En Jonne op de wc..die dacht natuurlijk ook dat plee ding klopt van geen kant! Whoehahahha…Stoer hoor!
  off topic..wij zijn ook best heel keurig hoor, en daarnaast zo gek als een deur. En dat gaat heel geod samen! :silly: :biggrin:

  Reactie door Annemarie op donderdag 7 mei 2009 om 22:17


 • Regel één: Toaske heeft altijd gelijk, zelfs als ze ongelijk heeft. Maar goed, dat merk je wel tijdens de Weblogmeeting. :whistle:

  Reactie door Toaske op donderdag 7 mei 2009 om 21:51


 • Deze lampen staan echt wel heel wat beter als die andere!

  Reactie door Ruthy op donderdag 7 mei 2009 om 15:04


 • Yep , de lampen zijn leuker, ik vond die andere ook leuk maar deze zijn inderdaad NOG leuker. Vervelend voor je ( en voor Robin ) dat ze steeds moet spugen van de voeding, hopelijk kunnen ze je op het bureau verder helpen. Wederom leuke foto’s trouwens.

  Reactie door tan op donderdag 7 mei 2009 om 13:12


 • Yep deze lampen zijn beter. Leek eerst niet zo, maar als je ze ziet hangen, dan moet je het toegeven.

  Reactie door Ri op donderdag 7 mei 2009 om 11:55


 • Je hebt helemaal gelijk, deze zijn veel mooier. Wat heb je toch een wijze kindertjes! Ik vind het ook enorm stoer dat Jonne al bezig is met zindelijk worden; Jelle vertikt het vooralsnog! Dusse succes!

  Reactie door Caroline op donderdag 7 mei 2009 om 11:05


 • Ik vind deze lampen veel leuker staan! Die andere waren ook heel leuk maar deze passen beter bij het kamertje!
  De poll is ingevuld, de datum staat in de agenda, nu nog even kijken of hubbie meegaat (denk niet) maar ik heb er zin in!!!

  Reactie door Sacha op donderdag 7 mei 2009 om 10:04


 • Fijn dat het goed gaat daar 😉
  Ik vind die andere lampen qua ding veel mooier, maar deze staan beter in het kamertje, dat ben ik met eenieder eens!
  ik ga zo ff in de agenda kijken voor de GLZM datum!
  fijne dag vandaag!

  Reactie door Saskia op donderdag 7 mei 2009 om 8:49


 • Toevallig dacht ik net, even kijken of je alweer gelogd hebt. Als dit niet zo was, was ik van plan te vragen of er iets is 🙂 We zijn gewoon bezorgd 😉

  Deze lampen staan zeker leuker! Had ik niet verwacht, maar het is zeker waar!

  Nu maar hopen dat het cb een goede oplossing heeft, al ziet ze er niet uit alsof ze ook maar IETS tekort komt 😛 Lekker ding hoor! Alletwee trouwens 😀

  Reactie door Sissi op donderdag 7 mei 2009 om 7:56


 • Yeah deze lampen vind ik nog stoerder hangen!!
  Wat een prachtige collage heb je weer gemaakt van je kids.
  Ik kijk vanavond wel op de Grand Log Zomermeeting Hyve,. want Hyves ligt nu uit de lucht 🙁 en ik moet naar school in het verre oosten 😉

  Reactie door Marjolein op donderdag 7 mei 2009 om 7:46


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter