mrt

19

 
Aad

Vandaag moet mijn dierbare webvriend Aad zijn geliefde Ingrid laten gaan. Ik sluit me aan bij de berichten van Esther en Richard en Peetje.  Het is gemeen en inténs verdrietig. Zó hard gestreden en uiteindelijk de strijd verloren.

Lieve Aad en Zoë, ik wens jullie héél veel sterkte toe.

5 reacties »

 • Gaan jullie Woensdag???? Tis voor ons gewoon te ver weg….. :((

  Reactie door Peetjes op vrijdag 20 maart 2009 om 19:39


 • Ik heb ook inderdaad via jou wel eens meegelezen. Wat prachtig geschreven allemaal, van eigenlijk een vreselijk verhaal.
  Ik zit hier met dikke tranen. Veel sterkte .

  Reactie door maureen op vrijdag 20 maart 2009 om 19:28


 • Ook namens mij heel veel sterkte!! 🙁

  Reactie door Wendy op vrijdag 20 maart 2009 om 11:53


 • Ik moet me helemaal aansluiten bij het berichtje hier van Toaske: ook ik heb eens bij Aad en Ingrid gekeken toen jij er een logje over plaatste En ook ik wilde niet daar reageren omdat ik dat niet gepast vond. Het is een oneerlijke strijd die Ingrid heeft moeten strijden. Veel sterkte voor Aad en Zoe en ook voor jullie.

  Reactie door tan op vrijdag 20 maart 2009 om 9:52


 • IK las het zojuist bij Esther. Wat ongelooflijk onrechtvaardig kan de wereld soms zijn. Toen jij een keer een berichtje over Aad en Ingrid hier neerzette ben ik er een keer gaan kijken. Ik vond de manier waarop Aad over zijn Ingrid en de weg die ze noodgedwongen moesten bewandelen getuigen van grote wijsheid, kracht en liefde. Helaas hebben ze de strijd verloren. Ik vond het overigens niet gepast om op het blog van Aad te reageren omdat dat zo ‘ramptoeristerig’ overkomt van een wildvreemde die nog nooit eerder op dat blog gereageerd heeft. Sterkte, ook voor jullie.

  Reactie door Toaske op donderdag 19 maart 2009 om 21:33


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter