mrt

18

 
Heb je alwéér zo’n collage!

Achja, ik schiet nog stééds heel veel plaatjes en die laat ik graag op m’n log zien (vinden de opa’s en oma’s vooral ook héél leuk! ;-))

Aangezien ik van Lia afgelopen zondag nog zo’n héle fijne bon van de H&M heb gekregen, ben ik daar vanmiddag ’s gaan kijken. Yep, sorry Ien het is een jurkje… ’n róze jurkje natuurlijk! Met dito zonnehoed! En ik vind ‘m hélemaal schattig! Of Robin ‘m zélf ook zo leuk vindt, moeten we ff afwachten.

Over kleertjes gesproken: ’t is maar goed dat ik ’n voorraadje heb want ik geloof dat ik ‘r vandaag wel 6x heb moeten verkleden. Het klinkt voor de hand liggend maar ’t verschonen van ’n luier van ’n meisje is toch weer ’n héle andere discipline dan bij ’n jongen hoor! Laat ik ’t zó zeggen: bij jongens zíe je ’t véél beter als ze moeten plassen én je kan ’n doek op ’t piemeltje leggen om te voorkomen dat ie de hele boel onderpiest. Als je bij meisjes ff niet oplet, denk je, ow mooi, nix aan de hand. En dan zie je even later tóch dat ’t rompertje aan de achterkant zeiknat is! Wel hier en gunter!!! Dát had ik mooi ff niet gezien! En al zie je ’t wel, ’t sijpelt álle kanten op, er is geen houden aan! Nah, tel daar ook nog ’n paar lekkende flesjes bij op (grrrrr, ik háát die dingen!!!) en zo kom je toch zéker aan de 6 verschoningen! Ach, wat maakt ’t uit, de wasmachine draait tóch wel. En ’t is voor ’n goed doel! 😉 

Jonne kreeg vandaag ’n Baby Born pop die van z’n oudste zus is (geweest). Ik heb ooit ’s bij haar gelezen dat dat wel ’n goed plan was om grote broer aan de baby te laten wennen ofzo. Nou snap ik ook wel dat ik daar rijkelijk laat mee ben, dat je dat juist moet doen voordát de baby geboren is (tóch???) maargoed, dat is ‘r nou eenmaal niet van gekomen. Hij is overigens alláng aan z’n babyzusje gewend hoor en wil d’r constant maar kusjes geven. Mééstal héél zachtjes, sóms ook ietwat ongecontroleerd maar áltijd lief bedoeld. Maargoed, die pop vond ie toch bést wel leuk! De kleertjes moesten gelijk uit en “baby” moest mee in bad. In éérst instantie werd de baby keurig gewassen. Maar toen de pop even op de rand werd gezet en daar vanaf viel, was dat eigenlijk nog ’t állerleukste en moest dat nóg ’n keer en nóg ’n keer. Kortom: we laten ‘m nog maar ff níet met Robin in bad 😉 Verder is ’t natuurlijk ook héél leuk om een mandje op je hoofd te zetten (ooit, in ’n ver verleden ‘s van hen gekregen met ’n leuk plantje erin maar plantje ging dood en ’t mandje kreeg ’n nieuwe functie als bewaarplek voor badspeelgoed cq hoofddeksel ;-))

Morgen voor de verandering weer ’s (kraam)visite 😉 M’n ouders komen met o.a. m’n tante.

Oh bij de weg, dat vergeet ik dus helemaal te vermelden: afgelopen maandag was ik dus officieel uitgerekend. Maarja, toen was ze er inmiddels al ’n maandje! Een maand… het klinkt misschien suf maar ’t is toch werkelijk bizár hoe hard ’t allemaal gaat…

14 reacties »

 • Foto’s zijn altijd leuk! Wat leuk dat zonnehoedje! Al lijkt Robin het nog niet zo leuk te vinden 😉 En dat plassen is lastig, al hoeven we hier dan niet vaak te verschonen, maar vaker even dweilen want hij plast meestal gewoon met een grote boog over de vloer heen 😉
  Alweer 1 maand, het gaat echt heel hard. Julian is komende maandag alweer 3 maanden!

  Reactie door MaMarjan op donderdag 19 maart 2009 om 23:24


 • Je kunt nooit teveelfoto’s plaatsen hoor….
  Kijk er erg graag naar…
  En Robin lijkt met dat hoedje wel zo’n southern bell ( Of hoe je dat ook schrijven mag) …

  Reactie door Peetjes op donderdag 19 maart 2009 om 22:08


 • …. maar wel weer een hele leuke collage. En H&M blijft naast de Hema toch echt wel mijn winkel voor de kleding van de meiden. Ben ook erg blij dat ik online kan shoppen en heb dit jurkje ook gezien, zo leuk en die hoed erbij,wel zo handig voor het zonnetje toch! Met poppen spelen is altijd leuk voor jongens als meisjes. Jeetje Cat echt waar je zou nu pas uitgerekend zijn, wat gaat het dan toch supersnel!

  Reactie door San op donderdag 19 maart 2009 om 21:36


 • Ik kan geen genoeg krijgen van je collage’s hoor!
  Oudste kreeg ook een babyborn toen jongste geboren was (dus op de eerste dag). Echt heel veel heeft zij er niet mee gespeeld. Leuk jurkje en dito hoed. En wat heeft Jonne nu voor hoedje op?

  Reactie door Toaske op donderdag 19 maart 2009 om 20:51


 • Aaaahhh… dat jurkje!! Geweldig. Maar dan die zonnehoed. Echt he-le-maal super. Jammer dat Madelief al twee is….

  Reactie door Yvonn op donderdag 19 maart 2009 om 20:29


 • Ze hebben echt veel meer voor meisjes….of ik heb het kleren shoppen voor een jongen nog steeds niet door.
  Allemaal zo leuk, die kleertjes en spulletjes.
  MAAR X VERSCHONEN??!! wauw…..

  Reactie door maureen op donderdag 19 maart 2009 om 19:32


 • Wat een geweldige foto’s!!!! 🙂

  Reactie door Wendy op donderdag 19 maart 2009 om 19:23


 • De collages zijn leuk hoor, en een geode manier om toch wat foto’s te laten zien.
  Maar die jurk met hoed…. het is niet mijn smaak. Mij te roze…

  Reactie door Ruthy op donderdag 19 maart 2009 om 13:18


 • Vooral doorgaan met die collages!! Zijn leuke foto’s en daar blog je toch voor?
  Dat jurkje heeft Kate ook in het turquoise (zo?? raar woord) en die hoed had ze ook! Denk alleen dat het niet meer past…maar goed te zien dat ze er weer zijn: op naar de H&M!

  Reactie door Aagje op donderdag 19 maart 2009 om 11:42


 • Nou, het ziet er super gezellig uit bij jullie in huis.
  De jurk van Robin vind ik cool!
  En met die zonnehoed mag het wel niet gaan waaien,
  anders vliegt ze weg;)

  Fijne dag!

  Reactie door Saskia op donderdag 19 maart 2009 om 9:52


 • Ik zag het net op het tellertje; een máánd alweer. Bizar hoe snel dat gaat! Floor is alweer négen maanden. Stiekem denkt deze mama alvast drie maanden vooruit! Geniet maar van je roze biggetje. Zal haar vast grandioos staan dat jurkje!

  Reactie door Caroline op donderdag 19 maart 2009 om 9:47


 • Hier is Babyborn ook favoriet en moet ook mee in bad, nadeel is wel dat Babyborn dan heel lang na lekt 🙁 dus doen we nu een luier om. Leuk mandje staat hem goed.

  Reactie door Esjuh© op donderdag 19 maart 2009 om 9:06


 • Wat een snoepig gaaf hoedje!!! geweldig! En volgens mij kan jij nu al speldjes in Robin haar haar doen hihi 🙂

  Reactie door maartje op donderdag 19 maart 2009 om 8:51


 • Je vermoeid mij echt niet hoor met al die foto’s!
  Ik vind het juist leuk om het te zien. Dan kan je ook zien dat Robin al goed gegroeid is.

  btw: ik weet niet of het je al een keer is opgevallen maar bij Wie is online is Emissary Bart. Ik ben vaak op z’n pc, omdat die in de huiskamer staat en lekker snel is ;), maar dan ben ik het dus!

  Reactie door Marjolein op donderdag 19 maart 2009 om 7:56


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter