mrt

3

 
Ultiem genieten!

Toen Jonne nog zo klein was, legde ik ‘m vaak ’s ochtends, als Erik naar z’n werk was, met matrasje en dekentje uit de wieg op ons bed en dan sliepen we lekker verder tot de volgende fles. Nu met Robin kan dat ook op de dagen dat grote broer op ’t KDV zit. En van dat soort momenten kan ik toch zó genieten!
Image posted by MobyPicture.com
– Posted using MobyPicture.com

9 reacties »

  • Oh wat heerlijk! Vraag me niet waarom maar die van ons wilden geen van 3-en slapen bij ons in bed. Nog niet. Liggen klaarwakker te koekeloeren! Brecht al toen ze nog geen dag oud was. Madelief is de enige die slapen heeeeeerlijk lijkt te vinden, maar dan wel graga in eigen bed. Ongezellig hoor, die kinderen van mij (hebben ze niet van mij!). Geniet jij vooral van jullie momentjes samen (wat lief trouwens, die haartjes….!)

    Reactie door Yvonn op woensdag 4 maart 2009 om 20:47


  • heerlijk indeed !

    Reactie door Jis op woensdag 4 maart 2009 om 17:59


  • Een prachtig mooi slaap koppie
    Ien

    Reactie door Ien op woensdag 4 maart 2009 om 11:57


  • Wat heerlijk!

    Reactie door Toaske op dinsdag 3 maart 2009 om 21:20


  • Kan me voorstellen dat je daar enorm van kan genieten. Zou ik ook met 100% doen!!
    Fijne dag samen met je kleine meid vandaag!!

    Reactie door Marjolein op dinsdag 3 maart 2009 om 11:39


  • oooh jaaa das ook zo heerlijk. We proberen het nu ook nog wel eens, maar zodra die dwerg zijn papfles leeg heeft springt ie op om lekker over het hele bed te stieren. Waar is die goeie ouwe tijd gebleven.

    Reactie door maureen op dinsdag 3 maart 2009 om 11:37


  • Heerlijk hoor zo lekker met je kleintje in bed. Bij ons gaat dat inmidels niet meer. Mijn zoon van 15 maanden wil eeeecht niet meer stil liggen als hij eenmaal wakker is.
    Misschien denk je, wie is dit. Ik lees sinds een tijdje je weblog (via via op gekomen), erg leuk. Wilde al eerder reageren maar dacht ze heeft het wel even druk genoeg, ook met mensen met rare reactie’s 😉

    Reactie door Karin op dinsdag 3 maart 2009 om 11:03


  • Zo cute! Ik vond dat ook zo heerlijk! Ik kan er trouwens nu nog van genieten als die smurf van mij zich naast me nestel en zich helemaal in mn armen rolt.

    Reactie door Annemarie op dinsdag 3 maart 2009 om 10:32


  • Dat ziet er heerlijk uit! Ik zit op mijn werk! Ik krijg spontaan slaap als ik naar de foto van Robin kijk, gaap!!! Nou ja, slaapse dan maar he, ik ploeter wel verder.

    Reactie door Marjan op dinsdag 3 maart 2009 om 9:14


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter